Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο νέα παιδιά

Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο νέα παιδιά
Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο νέα παιδιά


05/02/2021 – 09:10

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Ζεφύρου το βράδυ της Τετάρτης (03/02), όταν το «Smart», στο οποίο επέβαιναν, έπεσε με ταχύτητα στη νησίδα. Το τραγικό δυστύχημα, σύμφωνα με το «notia.gr» συνέβη στη διασταύρωση που οδηγεί προς Συγγρού και προς Πειραιά.

Το «Smart» βρέθηκε πάνω στις μπάρες και αναποδογύρισε, στην άσφαλτο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ηλικίας 24 και 21 ετών, πετάχτηκαν έξω από το αμάξι που κυριολεκτικά διαλύθηκε. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο, στο Τζάνειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Το τροχαίο έχει καταγραφεί από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας. Οι συγγενείς τους έχουν ζητήσει από την Τροχαία Καλλιθέας να δουν το βίντεο από τις κάμερες.

Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση προς τον Πειραιά, ενώ ένα δεύτερο «Smart» στο οποίο επέβαινε φίλος τους και προπορευόταν, έστριψε προς τη λεωφόρο Συγγρού. Ένα ταξί που ακολουθούσε και μπήκε και αυτό στη Συγγρού, είδε το τροχαίο και ειδοποίησε τον φίλο τους, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο.

Σχεδόν αμέσως έφτασαν με τις μοτοσυκλέτες και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πηγή: notia.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...