Τραμπ: Η χώρα μας θέλει ισχυρά σύνορα και εξονυχιστικό έλεγχο, τώρα!

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά την απόφασή του να κλείσει τα σύνορα στους πρόσφυγες και τους μουσουλμάνους.

Ειδικότερα, με tweet που ανήρτησε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος στον λογαριασμό του γράφει ότι «η χώρα μας χρειάζεται ισχυρά σύνορα και εξονυχιστικό έλεγχο, ΤΩΡΑ. Κοιτάξτε τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στον κόσμο – ένα τρομερό χάος!».

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγόρευσε για 90 ημέρες την έκδοση βίζας για τους πολίτες επτά χωρών (Ιράν, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν και Υεμένη), με στόχο να εμποδίσει την είσοδο στο αμερικανικό έδαφος «ριζοσπαστών ισλαμιστών τρομοκρατών». Επίσης, ανέστειλε για 120 ημέρες το πρόγραμμα υποδοχής προσφύγων στις ΗΠΑ.

Η υπόθεση έχει και δικαστικό ενδιαφέρον, αφού δικαστήριο του Μπρούκλιν, με απόφαση της δικαστού Ann Donelly, έκρινε παράνομο το διάταγμα, αναφέροντας: «Ενισχύοντας την εντολή του κ. Τραμπ με το να στέλνουμε ταξιδιώτες πίσω στο σπίτι τους, θα τους προκαλούσε ανεπανόρθωτη βλάβη».

Οπως όλα δείχνουν όμως, ο Τραμπ δεν προτίθεται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Και το δείχνει ξεκάθαρα με το tweet που ανήρτησε:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...