Τραμπ: Θα μηνύσω όλες τις «ψεύτρες» που με κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ                                                                                                                                                           

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Αποφασισμένος να μηνύσει κάθε γυναίκα που τον έχει κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση ή για ανάρμοστη συμπεριφορά είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα μηνύσω όλες αυτές οι ψεύτρες μόλις τελειώσουν οι εκλογές» δήλωσε ο Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Γκέτισμπουγκ της Πενσιλβάνια. «Το περιμένω πώς και πώς», πρόσθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων γίνονται αφότου άλλη μία γυναίκα, πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων, τον κατηγόρησε ότι της πρότεινε να έχουν σεξουαλικές σχέσεις επ’ αμοιβή.

Η Τζέσικα Ντρέικ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου χθες Σάββατο στο Λος Άντζελες μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ, η οποία είναι γνωστή για τη μάχη της κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.

Η Ντρέικ είπε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».

Αφού έφυγε από το δωμάτιο η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;» φέρεται να τη ρώτησε.

«Αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής» απάντησε η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της (υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι) Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει τονίσει ότι κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμες ώστε να θέλει να τις προσεγγίσει.

Σχεδόν 12 γυναίκες μέχρι στιγμής έχουν κατηγορήσει δημοσίως τον Τραμπ ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ή ότι τους έχει κάνει ανήθικες προτάσεις.

Η αποκάλυψη της Σάλμα Χάγιεκ για τον Τραμπ: Τον απέρριψα και με είπε… κοντή

Η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε πριν από πολλά χρόνια να βγουν και εκείνη αρνήθηκε.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή El Show del Mandril, η διάσημη ηθοποιός είπε ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, δεν πήρε και πολύ καλά την απόρριψη κι αποφάσισε να την εκδικηθεί βάζοντας την εφημερίδα National Enquirer να δημοσιεύσει ένα άρθρο για υποτιθέμενο φλερτ μεταξύ των δύο, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Τραμπ είχε δηλώσει «σύμφωνα με ανώνυμες πηγές» ότι δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της επειδή είναι… υπερβολικά κοντή.

Σύμφωνα με τη Χάγιεκ, στο ξεκίνημα της καριέρας της και ενώ προσπαθούσε ακόμα να εδραιωθεί στο Χόλιγουντ, προσέλκυσε την προσοχή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρήκε το τηλέφωνό της από παλαιότερό της σύντροφο, και άρχισε να την καλεί επίμονα για να βγουν ραντεβού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γοητευτική Μεξικανή ηθοποιός, η οποία τότε βρισκόταν σε σχέση, απέρριπτε συνεχώς τις προτάσεις τους πολυεκατομμυριούχου, ο οποίος εκτός των άλλων, όπως είπε, της ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο Τραμπ ξαναεπικοινώνησε μαζί της μετά το δημοσίευμα, όπου εξέφραζε δήθεν την οργή του για αυτό.

«Νόμιζε ότι θα προσπαθούσα να βγω μαζί του για να μην νομίζει ο κόσμος ότι εκείνος με “φτύνει”», ανέφερε η 50χρονη ηθοποιός, η οποία έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αντιπάθειά της για τον Τραμπ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...