Τραμπ και Φάρατζ τελειώνουν την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση!

ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ BREXIT ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΗΓΕΤΗ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ STANFORD ΦΡ. ΦΟΥΚΟΥΓΙΑΜΑ

Όπως πρώτη αποκάλυψε η kontranews, πολύ πριν τις αμερικανικές εκλογές, ο ρόλος του πρωταγωνιστή του δημοψηφίσματος στην Μεγάλη Βρετανία, Νάιτζελ Φάρατζ στη χάραξη στρατηγικής του νέου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα είναι καθοριστικός.

Για μια ακόμα φορά η εφημερίδα μας, που προέβλεψε τη μεγαλειώδη νίκη του Τραμπ, κόντρα στις εκτιμήσεις και την προπαγάνδα όλων των συστημικών εφημερίδων και καναλιών, δικαιώνεται πανηγυρικά. Ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που πέρασε την πόρτα της κατοικίας του Ντόναλντ Τραμπ και είχε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το νέο Αμερικανό Πρόεδρο, είναι ο νικητής του δημοψηφίσματος που έφερε την ανεξαρτησία στην Βρετανία, Νάιτζελ Φάρατζ. Άλλωστε ο Φάρατζ αποτελεί τη δεξαμενή σκέψης για τις νέες γεωπολιτικές ισορροπίες και ανατροπές, που θα φέρει στον κόσμο η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Η στρατηγική Φάρατζ, την οποία υιοθετεί στο σύνολό της ο Ντόναλντ Τραμπ, προβλέπει την απελευθέρωση της Ευρώπης απ’ τη γάγγραινα της γερμανικής κυριαρχίας. Στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται να γίνουν συντονισμένες κινήσεις απ’ τους νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δηλαδή την Αμερική, την Αγγλία και την Ρωσία. Η προσέγγιση Ουάσινγκτον – Μόσχας και η διαμόρφωση μιας ισχυρής συμμαχίας, ανάμεσα σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία, έχει ήδη προαναγγελθεί απ’ τους συμβούλους εξωτερικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ. Όπως επίσης έχει προαναγγελθεί η αμερικανική βοήθεια στον Άσαντ για να τελειώσει ο εφιάλτης του ISIS τον οποίο προκάλεσε το βρόμικο πρότζεκτ της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης», που υλοποίησε η Χίλαρι Κλίντον, αποσταθεροποιώντας την Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη, το Σουδάν με αποτέλεσμα την επέλαση των τρομοκρατών, των ακραίων ισλαμιστών, τους οποίους χρηματοδοτούσε η Σαουδική Αραβία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι για να σταματήσει η τρομοκρατία του ISIS έπρεπε πρώτα να σταματήσουν οι γραμμές χρηματοδότησης, εννοώντας την Σαουδική Αραβία και άλλα αραβικά κράτη, τα οποία χρηματοδότησαν τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο.

Βέβαια, το σύστημα Ομπάμα και Κλίντον δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τους Σαουδάραβες, που είναι βασικοί χρηματοδότες των Δημοκρατικών αλλά και του κατεστημένου των Ρεπουμπλικάνων, όπως η οικογένεια Μπους, η οποία πολέμησε λυσσαλέα τον Τραμπ. Ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα σταματήσει τα παιχνίδια με τις χώρες που βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας όπως η Ουκρανία και η Γεωργία, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό οδηγεί σε πιθανή παγκόσμια πυρηνική σύρραξη. Αντίθετα θα ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς με την Μόσχα με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο.

Πάντως τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προεξοφλούν ακόμα και οι γκουρού του φιλελευθερισμού όπως, ο Φρ. Φουκουγιάμα απ’ τους σπουδαιότερους αναλυτές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Αυτός που προέβλεψε το τέλος του κομμουνισμού, προβλέπει τώρα το τέλος της παγκοσμιοποίησης και την επιστροφή στα κράτη έθνη.

Μάλιστα επισημαίνει ότι αυτό καθυστέρησε πολύ να εκδηλωθεί γιατί οι συνθήκες είχαν ωριμάσει από καιρό σε Αμερική και Ευρώπη. Το σύστημα της παγκοσμιοποίησης, που λειτούργησε άψογα απ’ το 1970 μέχρι το 2008, αποτελεί παρελθόν, σύμφωνα με τον αναλυτή του Στάνφορντ, ο οποίος αναφέρεται και στα αδιέξοδα που έχει σωρεύσει στην Ευρώπη αυτό το οικονομικό μοντέλο.

Σε Αμερική και Ευρώπη περιμένουν τώρα τις μετασεισμικές δονήσεις της εκλογής Τραμπ.

Η πρώτη μεγάλη ανατροπή αναμένεται στην Ιταλία, όπου ο Ματέο Ρέντσι θα είναι ο μεγάλος ηττημένος του δημοψηφίσματος, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Για να κερδίσει χρόνο ο Ιταλός Πρωθυπουργός και για να μην αναγκαστεί να προσφύγει σε εκλογές, ελπίζει στις προσφυγές που κατέθεσαν κάποιοι πολίτες στο συνταγματικό δικαστήριο, με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί το δημοψήφισμα…

Ακόμα και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης προεξοφλούν τώρα νίκη της Μαρίν Λε Πέν στις προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν την Άνοιξη στην Γαλλία καθώς και επέλαση των ευρωσκεπτικιστών σε Αυστρία και Ολλανδία.

Η γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα. Μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Γερμανία είναι μετέωρη και πολύ σύντομα θα πληρώσει τα σπασμένα για μια Ευρωζώνη, που στήθηκε αποκλειστικά για να εξυπηρετεί τα γερμανικά συμφέρονται και να εξαθλιώνει τους υπόλοιπους λαούς.

Η κατάρρευση του πολιτικού, οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου στις ΗΠΑ, έχει αναπτερώσει τις ελπίδες όλων των χωρών και των λαών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που επιδιώκουν τη δική τους ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...