Τραμπ: Fake news ότι έπαθα εγκεφαλικό το 2019

Τραμπ: Fake news ότι έπαθα εγκεφαλικό το 2019
Τραμπ: Fake news ότι έπαθα εγκεφαλικό το 2019

Τις υπόνοιες ότι υπέστη σειρά από μίνι εγκεφαλικά επεισόδια, τα οποία τον οδήγησαν εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο Walter Reed, τον περασμένο Νοέμβριο, διέψευσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν τελειώνει ποτέ! Τώρα προσπαθούν να πουν πως ο αγαπημένος σας πρόεδρος, εγώ, πήγε στο ιατρικό κέντρο Walter Reed, υποφέροντας από μια σειρά μίνι εγκεφαλικών. Ποτέ δεν συνέβη αυτό στον συγκεκριμένο υποψήφιο, είναι FAKE NEWS. Ίσως να αναφέρονται σε άλλον υποψήφιο από άλλη παράταξη» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Λίγο αργότερα, ο γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, καθώς, επίσης, ότι δεν έχει υποστεί «οξείες καρδιαγγειακές καταστάσεις».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει υποστεί εγκεφαλικό, παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο) ή οξείες καρδιαγγειακές επείγουσες καταστάσεις», έγραψε ο Conley, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ζήτησε να δημοσιεύσει τη δήλωση.

Ντόναλντ Τραμπ: Οι υπόνοιες περί μίνι εγκεφαλικών επεισοδίων

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να απαντήσει σε παρουσίαση βιβλίου των New York Times, το οποίο κάνει λόγο περί μυστηριώδους επίσκεψής του στο ιατρικό κέντρο του Μέριλαντ τον περσινό Νοέμβριο. Το βιβλίο «Donald Trump the United States» του Μάικλ Σμιντ υποστηρίζει ότι ο Μάικλ Πενς είχε τεθεί σε φάση αναμονής για να αναλάβει χρέη προέδρου, αν αυτό χρειαζόταν. Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο Πενς θα είχε πιάσει δουλειά σαν πρόεδρος, αν ο Τραμπ είχε μπει σε γενική αναισθησία προκειμένου να χειρουργηθεί, χωρίς πάντως να αναφέρει τον λόγο για τον οποίο επισκέφτηκε, αρχικά, την κλινική.

Το δημοσίευμα είχε ως αποτέλεσμα, ο πρώην γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου και μέλος των Δημοκρατικών επί διακυβέρνησης Κλίντον, να διερωτηθεί στο Twitter. «Πέρασε ο Τραμπ από εγκεφαλικό και το κρύβει από τον αμερικανικό λαό;». Ο συγγραφέας του βιβλίου, πάντως, απάντησε ότι δεν έγραφε τίποτα για εγκεφαλικά.

Από την πλευρά του ο Τραμπ, είχε δηλώσει, τότε, ότι είχε επισκεφτεί το κέντρο Walter Reed για μια τυπική ιατρική εξέταση, ενόψει του «βεβαρημένου» 2020 που ερχόταν για εκείνον. Διευκρίνισε, δε, ότι δεν υποβλήθηκε σε νάρκωση και τόνισε ότι ο Πενς δεν θα τον αντικαθιστούσε.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...