Τραμπ: Fake News ότι αποκάλεσα την Μέγκαν Μαρκλ κακιά

Τις δηλώσεις του για την Μέγκαν Μαρκλ επιχειρεί να… μαζέψει ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για fake news.

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολιάζοντας στην The Sun παλιότερες δηλώσεις της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «διχαστικό», την αποκάλεσε «κακιά». Παρά το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τα λεγόμενά του, ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει τον χαρακτηρισμό. 

«Δεν είπα ποτέ ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι «κακιά». Το επινόησαν τα fake news MME» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μήνυμά του στο Twitter. 
Και «συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω!» συμπλήρωσε, προτού σπεύσει να ρωτήσει εάν το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και η εφημερίδα New York Times, τα «μαύρα πρόβατά» του, θα του ζητήσουν συγγνώμη. «Αμφιβάλλω!» είπε με ειρωνική διάθεση.

Προκαλώντας τον χλευασμό των χρηστών του Διαδικτύου, ένας λογαριασμός στο Twitter που μάχεται υπέρ της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ εκτόξευσε χθες τις ίδιες κατηγορίες, κάνοντας retweet την ηχητική καταγραφή της συνέντευξης που παραχώρησε στη βρετανική ταμπλόιντ The Sun, όπως και την πλήρη απομαγνητοφώνηση του αποσπάσματος στο οποίο ακούμε, εντούτοις, τον Ντόναλντ Τραμπ να διατυπώνει αυτή τη λέξη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Η «κακία» του Ντόναλντ Τραμπ για την Μέγκαν Μαρκλ

Ενας δημοσιογράφος ξεκινάει να του λέει ότι η συμπατριώτισσά του δεν θα συναντηθεί μαζί του στη Βρετανία, καθώς βρίσκεται σε «άδεια μητρότητας» αφού γέννησε πριν περίπου ένα μήνα, κατόπιν προσθέτει ότι δεν ήταν «και πολύ ευγενική μαζί του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας», ρωτώντας τον εάν την γνωρίζει. «Δεν την γνωρίζω, όχι (…). Όχι, ελπίζω να πηγαίνει καλά. Δεν την γνώριζα,όχι» απαντάει ο μεγιστάνας. Στη συνέχεια, στον δημοσιογράφο, που επιμένει λέγοντάς του ότι η πρώην ηθοποιός είχε δηλώσει ότι θα έφευγε στον Καναδά, εάν ο Ρεπουμπλικανός κέρδιζε, ο Ντόναλντ Τραμπ απαντάει: «Υπάρχει πολύς κόσμος που εγκαταστάθηκε εδώ… Τι θέλετε να σας πω; Όχι, δεν γνώριζα ότι είναι κακιά».

Μετά, εντούτοις, μιλάει με εγκωμιαστικά λόγια για τη δούκισσα του Σάσεξ, όταν ο δημοσιογράφος του θέτει το ερώτημα εάν είναι καλό για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών να έχει η Βρετανία μια «Αμερικανίδα πριγκίπισσα». «Το βρίσκω αυτό καλό, το βρίσκω αυτό καλό κι είμαι βέβαιος ότι θα ήταν εξαιρετική, θα είναι πολύ καλή, θα είναι πολύ καλή, ελπίζω ότι θα είναι».
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...