Τρελό buzzer beater από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Βίντεο)

Τρελό buzzer beater από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Βίντεο)

ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Στο “MadisonSquareGarden” έμελλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πετύχει το πρώτο buzzerbeaterτης καριέρας του. Την ώρα που μηδενιζόταν το χρονόμετρο, ο Έλληνας φόργουορντ ευστόχησε σε εκτός ισορροπίας σουτ χαρίζοντας τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς, 105-104, επί των Νιου Γιορκ Νικς.

Στο 33’ οι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 16 πόντων, αλλά στη τελευταία περίοδο ο Αντετοκούνμπο το πήρε επάνω του και με προσωπικά καλάθια, αλλά και άμυνες βοήθησε τους Μπακς να φτάσουν στην ανατροπή.

Ένα επί μέρους 14-2 της ομάδας του Μιλγουόκι αποδείχτηκε καθοριστικό, αλλά μετά το ξέσπασμα των Μπακς, οι Νικς αντέδρασαν και προηγήθηκαν 100-93, έξι λεπτά πριν το φινάλε. Με συνεχόμενες ελεύθερες βολές οι Μπακς κατάφεραν να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα τη διαφορά.

Στα 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Μονρό ευστόχησε σε μια βολή και οι Μπακς μείωσαν σε 104-103. Ακολούθησε επίθεση των Νικς με την ομάδα του Μιλγουόκι να έχει φάουλ να δώσει και έτσι στην επαναφορά ο Αντετοκούνμπο έβγαλε τρομερή άμυνα. Χτύπησε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του Ρόουζ, αυτή χτύπησε στο πόδι του και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με τους διαιτητές να δείχνουν Μπακς.

Με 8.6 δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε, οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς και τα κατάφεραν με το buzzerbeater του Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάνναρος έφτασε τα 13 συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πετυχαίνει από 20 πόντους και πάνω, αφού τελείωσε το ματς με 27 πόντους (10/18 σουτ, 6/7 βολές), 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες και 1 κλέψιμο.

Έκτη σερί ήττα για τους Νιου Γιορκ Νικς που είχαν για πρώτο σκόρερ τον Καρμέλο Άντονι με 30 πόντους.

Νιου Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς 104-105

Άντονι 30, Ρόουζ 15, Κουζμίνσκας 15, Λι 11, Ο’Κουίν 8, Νοά 8, Χόλιντεϊ 7, Τόμας 7, Τζένινγκς 3 – Αντετοκούνμπο 27, Μονρό 18, Πάρκερ 15, Τελέτοβιτς 13, Μπρόγκντον 12, Τέρι 8, Μπίσλεϊ 7, Σνελ 3, Χένσον 2

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...