Τριάδα στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας και την Allsvenskan της Σουηδίας  

Τρία παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Γερμανία και την Σουηδία με στοιχηματικές αγορές διαθέσιμες μέσα από το pamestoixima app.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΜΑΙΝΤΣ (16:30)  

Νίκη πάση θυσία θέλουν οι γηπεδούχοι μετά την εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Λεβερκούζεν την περασμένη αγωνιστική. Η απώλεια βαθμών αυτήν δεν κόστισε βαθμολογικά στην Άιντραχτ η οποία παραμένει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με 56 βαθμούς, κρατώντας ένα βαθμό πίσω την Ντόρτμουντ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας οι “αετοί” μετράνε τρεις νίκες και δύο ήττες έχοντας σκοράρει στα 4/5. 

Στον αντίποδα η Μάιντς παραμένει αήττητη στις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας καταφέρει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να βρίσκεται πλέον στο +5  από αυτήν.Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Χέρτα με σκορ 1-1 με τα τέρματα να σημειώνουν οι Τουσάν και Μονιέ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί γκολ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους. 

Προβάδισμα για τη νίκη δίνω στην Άιντραχτ καθώς πέρα από ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα θέλει και το τρίποντο για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος παίρνοντας ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Από την άλλη η Μάιντς αν και αήττητη το τελευταίο διάστημα παίρνει περισσότερα πράγματα από ότι δικαιούται στα παιχνίδια της. Επιλογή ο άσος (1) στο 1.90  

ΧΕΡΤΑ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (19:00) 

Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας της Φράιμπουργκ με 3-0 κάνοντας ένα καθοριστικότατο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον βρίσκονται έξω από την επικίνδυνη ζώνη σε ισοβαθμία με την Μπίλεφελντ έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εκτός έδρας συντριβή στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 5-0 σταματώντας έτσι το σερί των τεσσάρων αγώνων αήττητοι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας μετράνε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τα 4/5 να έχουν έρθει under 2.5.  

Φαβορί στην η Χέρτα η οποία παρά τις απουσίες θέλει να κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Εντός έδρας εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Ο άσος των γηπεδούχων βρίσκεται κοντά στον διπλασιασμό και αξίζει το ρίσκο με βάση και την εικόνα των δύο ομάδων. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε απόδοση 1.90 . 

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΣ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ (16:00) 

Συνεχίζει τα αγωνιστικά «σκαμπανεβάσματα»η Ντέγκερφος η οποία μετά την σπουδαία νίκη στην έδρα της Γκέτεμποργκ την προ-προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Μιάλμπι με 1-0 φτάνοντας έτσι τις τρεις ήττες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Βαθμολογικά βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της διοργάνωσης έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς.  

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, έχοντας κάνει το 4 στα 4 έως τώρα στο πρωτάθλημα οδηγώντας την κούρσα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν και της περσινής πρωταθλήτριας Μάλμε εντός έδρας με 3-1.  

Δύσκολη έξοδος για την Τζουργκάρντεν η οποία θα αντιμετωπίσει μία αρκετά περίεργη ομάδα. Η Ντέγκερφος παίζει αρκετά στο χώρο χτυπώντας συνεχώς στις αντεπιθέσεις. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα και από τις δύο ομάδες. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.80 . 

Επισκεφτείτε το webfreebets.com για προβλέψεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ σήμερα καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τις καλύτερες στοιχηματικές με άδεια στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να να υπόκεινται σε αλλαγές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...