Τριάδα φωτιά σε, Ισπανία, Ολλανδία και Ιταλία με απόδοση 7,70

Τριάδα φωτιά σε, Ισπανία, Ολλανδία και Ιταλία με απόδοση 7,70   

Τρία παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Ισπανία, Ιταλία και Ολλανδία σε αποδόσεις της winmasters.

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (15:00) 

Από δύο σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι σε Ευρώπη και Ισπανία κόντρα σε Μόλντε και Βαλένθια. Παρόλα αυτά συνεχίζουν στην Ευρώπη έχοντας φτάσει ως τα ημιτελικά του Europa League ενώ  στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 8η θέση με 36 βαθμούς και στο -9 από την πρώτη εξάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Βαλένθια βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ χωρίς να καταφέρουν να φανούν απειλητικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τρεις ήττες και δύο νίκες. 

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας πλησιάσει στους δύο βαθμούς την 6η Μπέτις που κρατάει την τελευταία Ευρωπαϊκή θέση. Την περασμένη αγωνιστική το “κίτρινο υποβρύχιο” επικράτησε εντός έδρας της Κάντιθ με 2-1, χάρις στα τέρματα των  Μορένο και Μπάκα.  

Δύσκολη έξοδος για την Βιγιαρεάλ πού θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμένει στο κυνήγι της 6η θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Από την άλλη η Γρανάδα έχει το μυαλό της στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League ενώ βαθμολογικά παραμείνει αδιάφορη. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μπούνε αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 2.0

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΠΑΡΜΑ (16:00)  

Από σπουδαία νίκη και εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν στην έδρα της Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκάις στο 69ο λεπτό με ωραίο πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπενεβέντο στα τελευταία 5 παιχνίδια της, όπου μετρούσε ως τότε, 3 ήττες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά πλέον οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς και στο + 7 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Πάρμα προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Τζένοα, κατρακυλώντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και στο – 3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.  

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στην Γιουβέντους και από την άλλη η Πάρμα δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν με περίσσια ευκολία. Με βάση τα στατιστικά των δύο ομάδων, περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

ΦΕΝΛΟ  – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ (19:45) 

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση η Φένλο η οποία βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 22 βαθμούς σε 27 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Ζβόλε, γνωρίζοντας την 5η ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της.  

Η Γκρόνιγκεν από την άλλη πλευρά, παλεύει για μία θέση στα playoffs του Europa League, όντας στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς. Πρίν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες ηττήθηκε εκτός έδρας από την Βάαλβαϊκ με 3-1 φτάνοντας τις 2 ήττες στα τελευταία παιχνίδια της.  

Φαβορί στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι κόντρα σε μία πολύ κακή ομάδα όπως η Φένλο. Το όνειρο για Ευρωπαϊκή έξοδο είναι τεράστιο και η ευκαιρία τους, μοναδική. Περιμένω την Γκρόνιγκεν να μπει αποφασισμένη στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 1.90.

 Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και live streaming agones μέσα από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα και το κινητό σας (ισχύουν όροι και  προϋποθέσεις).

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...