Τριάδα φωτιά στην Premier League με φόντο την Ευρώπη

Τριάδα φωτιά στην Premier League με φόντο την Ευρώπη

Μια τριάδα έχουμε επιλέξει στο webfreebets.com από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε αγώνες για την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα την Premier League. 

Δείτε εδώ τα τελευταία euro 2021 προγνωστικα, όπως επίσης και αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το Euro (γήπεδα, πρόγραμμα, Όμιλοι, προβλέψεις νικητή και πρώτου σκόρερ).

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ (20:00) 

Τελευταία ευκαιρία για τα «ζαχαρωτά» το παιχνίδι κόντρα στην Γουλβς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, με τις πιθανότητες για ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ένα ακόμα ανοιχτές. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν εντός έδρας κόντρα στην υποβιβασμένης Σεφιλντ Γιουνάιτεντ χάνοντας τεράστια ευκαιρία να μπουν στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος. Πλέον βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Γουέστ Χαμ και περιμένουν στραβοπάτημα των «σφυριών» για να πάρουν αυτοί την τελευταία ευρωπαϊκή θέση. 

Στον αντίποδα η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο παραμένει βαθμολογικά αδιάφορη στις τελευταίες εβδομάδες όντας στη 12η θέση με 45 βαθμούς και κοιτάει από τώρα την επόμενη σεζόν. Στο τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της Τότεναμ, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 2-0 έχοντας πολλές απουσίες, με κυριότερη αυτή του Ποντένσε. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία, έχοντας κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της.  

Το κίνητρο είναι φανερό πως βρίσκεται με τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Η Γουλβς θα παίξει ακόμη μία φορά για το γόητρο και ο άσος (1) στο 1.90 κρίνεται εξαιρετικός και αξίζει το ρίσκο. 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ (21.00) 

Από σπουδαία νίκη και ανατροπή προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από την Άστον Βίλα, κατάφερε στην επανάληψη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φύγει νικήτρια με 3-2. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες ενώ βαθμολογικά βρίσκεται στην 13η θέση με 44 βαθμούς.  

Από την άλλη η Άρσεναλ αν και παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Europa League τελειώνει άλλη μία σεζόν απολύτως αποτυχημένη. Δεν βγήκε στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια τερματίζοντας σε ιστορικά χαμηλή θέση, ενώ στην τελευταία ευκαιρία που είχε στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά. Σύμφωνα με τον Αγγλικό τύπο ο Αρτέτα δεν θα παραμείνει στον πάγκο των «κανονιέρηδων» καθώς δεν κατάφερε να εμπνεύσει κόσμο και διοίκηση. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο είναι αισθητή όμως η Άρσεναλ δεν φημίζεται και για την καλή αμυντική λειτουργία της. Οι γηπεδούχοι έρχονται με φόρα μετά την σπουδαία επικράτηση κόντρα στην Άστον Βίλα και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.80 . 

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22.15) 

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν ήδη υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία κάνοντας τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Οι κακές εμφανίσεις διαδέχονται η μία την άλλη όλη τη σεζόν για τη Γουέστ Μπρομ η οποία παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχοντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις. 

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ καίγεται για βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές καθώς θέλει να εξασφαλίσει μία ευρωπαϊκή θέση μετά από αρκετά χρόνια. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπράιτον παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση έχοντας μόλις μία νίκη, τρεις ήττες και μία ισοπαλία.  

Φαβορί στην αναμέτρηση φιλοξενούμενοι οι οποίοι θέλουν νίκη πάση θυσία για να παραμείνουν σε Ευρωπαϊκή τροχιά. Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ θα παίξει για ακόμη μία φορά για το γόητρο της έχοντας ελάχιστες πιθανότητες για κάτι θετικό. Περιμένω τη Γουέστ Χαμ να μπει δυνατά στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.80 . 

Ενημερωθείτε στο webfreebets.com για τις τελευταίες στοιχηματικές προβλέψεις σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Βρείτε επίσης παρουσίαση και ανάλυση για τις καλύτερες στοιχηματικές για νόμιμο online στοίχημα και καζίνο στην Ελλάδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...