ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Ενώνοντας δυνάμεις και δημιουργώντας ένα πολύ θετικό προηγούμενο για τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας, οι πολιτιστικοί Σύλλογοι απανταχού Γραμμενιοξυωτών, Κυδωνιωτών «Η Γούστιανη» και απανταχού Λευκιωτών «Η Αγία Παρασκευή», διοργανώνουν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 8μμ, κοινή εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας και γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.

Γραμμένη Οξυά, Κυδωνιά και Λεύκα είναι χωριά με ισχυρούς δεσμούς στο βόρειο άκρο της Ναυπακτίας και οι πολιτιστικοί τους Σύλλογοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία για πρώτη φορά στα χρονικά, να διοργανώσουν ένα κοινό αντάμωμα χαράσσοντας νέους δρόμους συνεργασίας σε πνεύμα αλληλεγγύης κι ομοψυχίας.

Με τιμή εισόδου 20 ευρώ/άτομο, θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με άφθονο μπουφέ ορεκτικών, κυρίως πιάτων και γλυκών, ανιματέρ για τα παιδιά και 6μελή ορχήστρα με δυνατά ονόματα:  τον Άρη Ντίνα και τον Πέτρο Ανδρουτσόπουλο στο τραγούδι, τον Βασίλη Σμάνη στο τραγούδι και το λαούτο, τον Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, τον Κωνσταντίνο Κίκιλη στο βιολί και τον Μανούσο Κλαπάκη στα κρουστά.  

Ραντεβού το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 8μμ στο Κτήμα Απολλώνια: Αμπελώνος 100 – Παιανία (πλησίον Αττικής Οδού – έξοδος 18)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...