Τρολ βασανίζουν την οικογένεια 13χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Συγκλονισμένο είναι το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, από την αυτοκτονία του Tyrone Unsworth, μετά από ανελέητο bullying που δεχόταν το τελευταίο διάστημα, επειδή ήταν γκέι.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο γιος της είχε αρκετά θηλυπρεπή συμπεριφορά, αγαπούσε τη μόδα και το μέικ απ και ήταν ένα παιδί δραστήριο, με πολλά ενδιαφέροντα. 

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι κοροϊδίες από τους συμμαθητές του αλλά και από τρολ στο Ίντερνετ που δεν μπορούσαν να δεχτούν την διαφορετικότητα είχαν χειροτερέψει, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να κλειστεί στον εαυτό του και τελικά να αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο χαμός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, και ιδιαίτερα την πολυαγαπημένη του μητέρα, Amanda, η οποία ομολογεί ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από την απώλεια. Όμως, εκτός απο τη θλίψη της, η άτυχη γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει και ένα άλλο βασανιστήριο, που είναι πραγματικά αδιανόητο: τα τρολ που βασάνιζαν τον γιο της στο διαδίκτυο και τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία συνεχίζουν να προσβάλλουν την μνήμη του, δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς στα social media με το όνομά του και δημοσιεύοντας ελεεινές αναρτήσεις.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...