Τρομακρατική επίθεση η έκρηξη στην Κριμαία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακρατική επίθεση η έκρηξη στην Κριμαία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακρατική επίθεση η έκρηξη στην Κριμαία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακρατική επίθεση η έκρηξη στην Κριμαία

Η έκρηξη που σημειώθηκε στην τεχνική σχολή της Κριμαίας είναι τρομοκρατική επίθεση, όπως σημειώνουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν πως εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Νωρίτερα, το Κρεμλίνο είχε αφήσει αιχμές πως επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα, σημειώνοντας πως η αστυνομία διερευνά όλες τις πιθανότητες.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τις Αρχές να διαλευκάνουν τα αίτια της έκρηξης, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ίδιος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της έκρηξης. Να σημειωθεί πως πλην των νεκρών, υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες. 

Αδιευκρίνιστος ο αριθμός των θυμάτων

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την επίθεση έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άτομα, ενώ τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι. 

Υπάλληλος στο νοσοκομείο της περιοχής δήλωσε πως 18 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο με τραύματα από την έκρηξη και πως οι γιατροί αναμένουν περίπου άλλους 50 τραυματίες.

«Υπάρχουν ήδη αρκετοί άνθρωποι στα επείγοντα και στην αίθουσα του χειρουργείου», δήλωσε ο υπάλληλος αυτός σύμφωνα πάντα με το TASS.

Εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας έκανε λόγο για «περίπου 70 τραυματίες», προσθέτοντας ότι εξετάζονται όλες οι πιθανές υποθέσεις για την έκρηξη αυτή.

Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται στο σημείο.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/344925-Tromakratike-epithese-e-ekrexe-sten-Krimaia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...