Τρομακτικό: Έτσι σκοτώθηκε ο ιερέας που ενέπνευσε τον «Εξορκιστή»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Όμηρος του Διαβόλου» που αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Πρώην πράκτορας της CIA ισχυρίζεται ότι ο ιερέας Malachi Martin ουσιαστικά «ωθήθηκε» στον θάνατο από ένα «δαιμονισμένο» παιδί με το οποίο είχε μιλήσει λίγο πριν πεθάνει τον Ιούλιο του 1999! 

Ο πρώην πράκτορας και στενός φίλος του Martin Malachi δηλώνει ότι μία αόρατη δύναμη ευθύνεται για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κληρικός, που είχε γίνει πασίγνωστος ως εξορκιστής, αποβίωσε μέσα σε τρομακτικές συνθήκες. 

Ο Robert Marrow αναφέρει πως ο ιερέας πέθανε αφότου μίλησε με μία 4χρονη που υπέβαλε στη διαδικασία του εξορκισμού στην Αμερική. 

«Ο πατέρας Martin προσφέρθηκε να πάει στο Κονέκτικατ για τον εξορκισμό ενός μικρού κοριτσιού. Όταν έφτασε στο σπίτι της, η οικογένεια ήταν εκεί και τον περίμενε. Το κορίτσι πλησίασε τον ιερέα και του είπε: “Εσείς είστε λοιπόν ο Martin Malachi που νομίζετε ότι μπορείτε να την βοηθήσετε;”. Του μίλησε δηλαδή σε τρίτο πρόσωπο. Φάνηκε σαν να μιλούσε ο δαίμονας και το κοριτσάκι ήταν απλώς η μαριονέτα του. Αυτή η συνάντηση ήταν ό,τι πιο συνταρακτικό έχω δει στη ζωή μου. Λίγο αργότερα, ο πατέρας Martin πέθανε όταν φάνηκε μία αόρατη δύναμη να τον σπρώχνει και να τον ρίχνει κάτω στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Σκοτώθηκε από το χτύπημα που προκλήθηκε στο κεφάλι του από αυτήν την πτώση», λέει ο Marrow, o οποίος συνόδευε και βοηθούσε τον ηλικιωμένο Martin στις μετακινήσεις του στις ΗΠΑ. 

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix γίνεται αναφορά και στο έργο και την ιστορική διαδρομή του Malachi Martin, από τα βιβλία του και τον πρώτο του εξορκισμό στην Αίγυπτο μέχρι το τέλος του. 

Η είδηση για το περιεχόμενο του «Ομήρου του Διαβόλου» έρχεται μία μέρα μετά τον θάνατο του δημιουργού της ταινίας «O Εξορκιστής» William Peter Blatty στα 89 χρόνια του…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...