Τρομερά νέα για τον Ολυμπιακό μέσω Μαρτίνς – Βασικός άσος «έδεσε» στο λιμάνι μέχρι το 2024!

Τρομερά νέα για τον Ολυμπιακό μέσω Μαρτίνς – Βασικός άσος «έδεσε» στο λιμάνι μέχρι το 2024!
Τρομερά νέα για τον Ολυμπιακό μέσω Μαρτίνς - Βασικός άσος «έδεσε» στο λιμάνι μέχρι το 2024!

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας σε πορτογαλικό Μέσο.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Η επιθυμία του Σεμέδο έγινε πραγματικότητα. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε. Ανανέωσε γιατί ήθελε να παίζει στο Champions League. Μέσα σε ένα χρόνο είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη και με το νέο συμβόλαιο επιβραβεύτηκε. Είναι πολύ χαρούμενος και ξέρει ότι μέσω του Ολυμπιακού έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής στόπερ πλέον θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο 1.1 εκατ. ευρώ, έχοντας και μπόνους. Με βάση το συμβόλαιο που είχε, οι ετήσιες απολαβές του ήταν κοντά στις 600.000 ευρώ.

Παράλληλα με την οικονομική αναπροσαρμογή το συμβόλαιο του επεκτάθηκε και κατά ένα έτος. Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει τον Ρούμπεν Σεμέδο έως το 2024 και όχι έως το 2023, που ήταν το πρώτο.

Ο Πορτογάλος στόπερ αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» από το καλοκαίρι του 2019 και την περασμένη σεζόν ήταν από τα βασικά γρανάζια της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Μαρτίνς, έχοντας 45 συμμετοχές και 5 γκολ. Με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο. Το πιο σοβαρό ήταν από πλευράς Μπενφίκα.

Ο Μαρτίνς αναφέρθηκε επίσης στη σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μαρσέιγ: «Ηταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, καθώς ο όμιλος που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός όμως έχει δείξει ότι είναι πολύ καλά προετοιμασμένος γι’ αυτές τις μάχες. Ολες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πόρτο», δήλωσε και στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Ντραγκάο: «Η Πόρτο έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Μάντσεστερ, ασχέτως του αποτελέσματος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες νίκης», κατέληξε.

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...