Τρομερή Σάκκαρη «κατάπιε» με 2-0 την Κένιν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του «Roland Garros»!

Τρομερή Σάκκαρη «κατάπιε» με 2-0 την Κένιν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του «Roland Garros»!
Μία ακόμα σπουδαία σελίδα στην καριέρα της έγραψε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) της Σοφίας Κένιν, η οποία είναι νούμερο 5 στον κόσμο! Έτσι εξασφάλισε για πρώτη φορά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του «Roland Garros».   Η 25χρονη τενίστρια δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, απέναντι σε μια αθλήτρια που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.  Πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, η οποία θα είναι η νι

Μία ακόμα σπουδαία σελίδα στην καριέρα της έγραψε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) της Σοφίας Κένιν, η οποία είναι νούμερο 5 στον κόσμο! Έτσι εξασφάλισε για πρώτη φορά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του «Roland Garros».

Η 25χρονη τενίστρια δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, απέναντι σε μια αθλήτρια που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, η οποία θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Σβιόντεκ-Κόστγιουκ.

Η αναμέτρηση με την Κένιν δεν χρίζει σπουδαίας ανάλυσης. Στο κορτ υπήρχε μια τενίστρια, κι αυτή ήταν η Μαρία Σάκκαρη. Δεν θα μπορούσε να φύγει από το «Suzanne Lenglen με κάτι λιγότερο από την πρόκριση.

Η Μαρία Σάκκαρη παίζοντας εξαιρετικό τένις, εκμεταλλεύτηκε τα πάρα πολλά λάθη της αντιπάλου της και “έκλεισε” εμφατικά τον αγώνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε 30/50 πόντους πίσω από το σερβίς της, αφήνοντας την Κένιν να φτάσει μόλις σε ένα μπρέικ και αφού την “πλήγωσε” ανεπανόρθωτα ως υποδοχέας, την ανάγκασε να κερδίσει μόλις… τέσσερα γκέιμς σε ολόκληρο τον αγώνα.

Δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ, έχοντας από την αρχή του αγώνα τον έλεγχό του και με χαρακτηριστική άνεση, πανηγύρισε τη σπουδαιότερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας της. Μέχρι την επόμενη.

Αυτήν ήταν η 20η νίκη της Μαρίας μέσα στο 2021 και μόλις η 8η στη χωμάτινη σεζόν.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...