Τροχαίο για τον George Michael

Τροχαίο για τον  George Michael
Σχεδόν 24 ώρες πριν, ο George Michael μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι , μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικο ατύχημα!
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο διάσημος τραγουδιστής οδηγούσε το Range Rover αυτοκίνητο του, σε αυτοκινητόδρομο της Μεγάλης Βρετανίας. Τα αίτια του ατυχήματος είναι μέχρι τώρα άγνωστα, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο του 49χρονου αστέρα, δεν ενεπλάκησαν άλλα αυτοκίνητα στο ατυχές περιστατικό. Το BBC αναφέρει ότι ο τραγουδιστής υπέστη επιφανειακά τραύματα και ήταν μια χαρά. “Ο George Michael ήταν επιβάτης σε ένα όχημα που εμπλέκεται σε ένα ατύχημα χθες το βράδυ. Κανένας τρίτος δεν είχε εμπλακεί”.

Ο Connie Filippello, εκπρόσωπος του Michael είπε: “Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή.” “Οι ακριβείς συνθήκες του τι συνέβη είναι ασαφές αυτή τη στιγμή και έως ότου διεξαχθούν οι έρευνες δεν θα ήταν σωστό για εμάς να σχολιάσουμε περαιτέρω,” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Να σημειώσουμε πως το 2010 ο George Michael έλαβε οκτώ εβδομάδων ποινή φυλάκισης για την συντριβή με το Range Rover του, υπό την επήρεια κάνναβης. Ενώ του είχε απαγορευτεί η οδήγηση για πέντε χρόνια με πρόστιμο που έφτανε τα £ 1,250. Μάλιστα μετά από την απελευθέρωσή του, ο ίδιος είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι ήθελε να ξεκινήσει και πάλι!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...