Τσίπρας: Θα καταργήσω το νόμο Κεραμέως – Αποτυχία κυβέρνησης στην πανδημία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, φιλοξενήθηκε στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV και μίλησε για όλους και για όλα στον Ακη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη. Ο κ. Τσίπρας καυτηρίασε την κυβερνητική πολιτική για την διαχείριση της πανδημίας, χαρακτηρίζοντας βλακώδη τα «έξυπνα μέτρα» κι ότι δεν απέδωσε τίποτα απ’ όσα επέβαλε η κυβέρνηση το τελευταίο πεντάμηνο. Παράλληλα, χαρακτήρισε ψέμα το ότι υπάρχουν 1.200 ΜΕΘ στη χώρα, ενώ τόνισε ότι θεωρεί ασόβαρο κι ανεύθυνο σ’ αυτή τη συγκυρία να ζητήσει εκλογές.

Εξάλλου, αναφερόμενος στην υπόθεση Κουφοντίνα, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι από τους τρομοκράτες, χαρακτήρισε ατυχή και λανθασμένη την δήλωση Δρίτσα και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει αναγάγει έναν τρομοκράτη σε ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής», εκφράζοντας παράλληλα τον φόβο ότι η επόμενες γενιές μπορεί να οδηγηθούν σε στρεβλό ριζοσπαστισμό.
Για τον κόσμο που κατεβαίνει σε διαδηλώσεις τάχθηκε υπέρ του δικαιώματός του να το πράττει και πρόσθεσε ότι βλέποντας αστυνομικούς να δέρνει στις γειτονιές δεν μπορεί να μην βγει στους δρόμους.
Τέλος είπε ότι αν επανεκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το νόμο Κεραμέως «ξηλώνοντας» την Πανεπιστημιακή Αστυνομία κι επαναφέροντας τον αριθμό των εισακτέων στα προηγούμενα επίπεδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...