Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς στο «στόχαστρο» της Ρούπα

ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πολιτικά πρόσωπα που είχαν μπει στο «στόχαστρο» των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με τον realfm στο σπίτι της Πόλα Ρούπα, στην Ηλιούπολη, βρέθηκαν σημειώματα με τα ονόματα των κορυφαίων πολιτικών, διευθύνσεις κατοικιών, αλλά και γραφείων, οι πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ που χρησιμοποιούν, αλλά και στοιχεία για τις μετακινήσεις τους.

Οι τρομοκράτες είχαν βάλει στο στόχαστρο και άλλα δημόσια πρόσωπα, περίπου 50, στοιχεία για τους οποίους βρέθηκαν επίσης στο κρησφύγετο της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Τα ευρήματα προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, του κ. Μητσοτάκη και του κ. Σαμαρά αλλά και πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε το πρωί στους πολιτικούς και επιβεβαίωσε ότι στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, με στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα.

Ο κ. Τόσκας ενημέρωσε για τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής τους κκ Μητσοτάκη και Σαμαρά και ανέφερε ότι συνεχίζεται η παρακολούθηση στους κύκλους της Πόλας Ρούπα και ότι η αντιτρομοκρατική αναλύει όλα τα ευρήματα που υπήρχαν σε κομπιούτερ ή έγγραφα.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του 2013 είχε αποτελέσει στόχο επίθεσης η τότε έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού και οι ένοπλοι είχαν πυροβολήσει προς τα γραφεία του τότε αρχηγού του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.

Την ευθύνη για τη συγκεκριμένη επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση ΟΛΑ (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών), στην οποία εξετάζεται η συμμετοχή ενόπλων που πλαισίωναν την Πόλα Ρούπα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...