Τσίπρας: Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ                                           

Τα σενάρια περί εκλογών διέψευσε ο πρωθυπουργός στέλνοντας μηνύματα από τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με δημοσιογράφους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «είμαι αισιόδοξος».

Μετρά τα υπέρ και τα κατά για τον ανασχηματισμό

Ο πρωθυπουργός, πάντως, προετοιμαζόμενος και για την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, έχει εστιάσει τις κινήσεις και τις επαφές του για τον επικείμενο ανασχηματισμό που ετοιμάζει. Και μετρά τα υπέρ και τα κατά των αποφάσεων που θα κληθεί να λάβει -ακόμα και του χρόνου πραγματοποίησης της κυβερνητικής αλλαγής.

Όπως ανέφερε άλλωστε και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρης Τζανακόπουλος: «δύο πράγματα δεν προαναγγέλλονται: οι υποτιμήσεις των νομισμάτων και οι ανασχηματισμοί. Είναι προνόμιο του πρωθυπουργού πότε και αν θα γίνει ο ανασχηματισμός. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...