Τσίπρας σε Κυριάκο: Θετική η πολιτική αντιπαράθεση αλλά να μην στέλνουμε αρνητικό μήνυμα στους επενδυτές

Μητσοτάκης - Τσίπρας
Σε καλό και ήπιο κλίμα έγινε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.
 
Τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετέφερε στον κ. Μητσοτάκη την άποψη ότι είναι θεμιτή η πολιτική αντιπαράθεση, αρκεί να μη στέλνει λάθος σήμα στις αγορές.
 
Κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε: “είναι θεμιτή η πολιτική αντιπαράθεση και η άσκηση κριτικής, ωστόσο, ο στόχος της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και η έξοδος στις αγορές είναι εθνικός στόχος και δεν πρέπει να εκπέμπεται αρνητικό μήνυμα για τη χώρα, να στέλνει λάθος σήμα στις αγορές”.
 
Οι ίδιες πηγές, σχολιάζουν πως ο κ. Τσίπρας του εξέφρασε την άποψη ότι και η αναπτυξιακή τράπεζα πρέπει να μείνει εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης. Σε μια προσπάθεια προφανώς, να επιδιώξει πλατιά και διακομματική συναίνεση και ως προς τη διοίκηση της τράπεζας.
 
 
Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/289330-Tsipras-se-Kyriako-THetike-e-politike-antiparathese-alla-na-men-stelnoyme-arnetiko-menyma-stoys-ependytes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...