Τσακαλώτος: Όλοι συμφωνούν στην ανάγκη να κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση

Συναντήσεις Τσακαλώτου, με τους Πρέσβεις Μ.Βρετανία και Ολλανδίας

 

Ανάγκη για ταχεία ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, συμφώνησαν όλες οι πλευρές, κατά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους Πρέσβεις της Μεγάλης Βρετανίας και της Ολλανδίας. Οι συναντήσεις με την πρέσβη της Μ. Βρετανίας Κέιτ Σμιθ (Kate Smith) και τον πρέσβη της Ολλανδίας, Κασπάρ Βέλντκαμπ (Caspar Veldkamp) πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του υπουργού, στο υπουργείο Οικονομικών.

 

Στην συνάντηση την πρέσβη της Μ. Βρετανίας κυρία Σμιθ, συζητήθηκαν οι προοπτικές υποστήριξης και ενδυνάμωσης των στενών οικονομικών δεσμών των δυο χωρών με έμφαση στην προσέλκυση βρετανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, αλλά και  θέματα που αφορούν στις σχέσεις της Μεγάλης Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολούθως,  στη συνάντηση με τον Ολλανδό πρέσβη, επιβεβαιώθηκαν οι καλές διμερείς σχέσεις και συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ολλανδία εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/274859-Tsakalotos-Oloi-symphonoyn-sten-anagke-na-kleisei-gregora-e-axiologese ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...