Τσελίκ: Κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι υποστηρίζουν φασίστες

Τσελίκ: Κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι υποστηρίζουν φασίστες
Τσελίκ: Κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι υποστηρίζουν φασίστες

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις για την Ελλάδα προχώρησε με ανάρτησή του στο Twitter, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, Ομέρ Τσελίκ.

Με αφορμή το περιστατικό με τους Τούρκους δημοσιογράφους στο Καστελλόριζο, ο Ομέρ Τσελίκ, έγραψε ότι είναι “βάρβαρο και φασιστικό να στοχοποιούνται υπάλληλοι του πρακτορείου Anadolu” και κατηγόρησε τις ελληνικές αρχές ότι υποστηρίζουν φασίστες.

«Είναι βάρβαρο και φασιστικό να στοχοποιούνται υπάλληλοι του πρακτορείου Anadolu στην Ελλάδα. Είναι απαράδεκτο για τις Ελληνικές αρχές να αφήνουν να περάσει αυτό το θέμα. Οι ελληνικές αρχές πρέπει να καταστήσουν σαφές αν υποστηρίζουν φασίστες ή την ελευθερία του Τύπου» έγραψε στο twitter ο Τσελίκ.

Και συνέχισε σε νέο tweet: «Οι ελληνικές Αρχές πρέπει να βρουν τους φασίστες και να κάνουν όσα είναι απαραίτητα. Αποτελεί υποχρέωση της Ελλάδας να εκθέσει το συγκεκριμένο περιστατικό και να αποτρέψει την επανάληψή του».

Yunanistan’da faşistlerin Anadolu Ajansı çalışanlarını hedef göstermesi tam bir barbarlık. Yunan makamlarının bu konuyu geçiştirmesi kabul edilemez. Yunan makamları faşistlerden mi basın özgürlüğünden mi yana olduklarını netleştirmeliler.

— Ömer Çelik (@omerrcelik) September 4, 2020

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...