Τόλης Βοσκόπουλος: Πως τον σαγήνευσε η Ζωή Λάσκαρη

Τόλης Βοσκόπουλος: Πως τον σαγήνευσε η Ζωή Λάσκαρη
Τόλης Βοσκόπουλος: Πως τον σαγήνευσε η Ζωή Λάσκαρη

Η Ζωή Λάσκαρη είχε καταφέρει να σαγηνεύσει τον γνωστό ερμηνευτή, Τόλη Βοσκόπουλο. Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ» και η σύνδεσή τους ήταν παθιασμένη μεν, αλλά σύντομη δε.

Η αδερφή του τραγουδιστή Παναγιώτα Βοσκοπούλου, είχε αναφερθεί στην εν λόγω σχέση, η οποία ήταν άκρως παθιασμένη. Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Τόλης «τρελάθηκε» όταν γνώρισε τη Ζωή, ξεχνώντας τα πάντα.

«Ο Βοσκόπουλος ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της» έγραψε η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου για τον έρωτα που σήμανε και το τέλος του γάμου του με τη Στέλλα Στρατηγού.

Το τότε ζευγάρι συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των Μέσων και του Τύπου και γράφονταν διάφορα για την σχέση τους. Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ερμηνεύσει για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά», ενώ η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια».

Ωστόσο, ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με… πόνο. Συγκεκριμένα, η ιστορία Βοσκόπουλου – Λάσκαρη, κράτησε τρία χρόνια αλλά διακόπηκε ξαφνικά, με τον Τόλη Βοσκόπουλο να αδυνατεί να κατανοήσει τι συνέβη.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής που φοβόταν τόσο τα αεροπλάνα, δεν δίστασε να κάνει την προσπάθεια να νικήσει τους φόβους του για να δει τη Ζωή, η οποία, ενώ βρισκόταν στην Αμερική, γύρισε νωρίτερα για τον «Αστερισμό της Παρθένου» και έκοψε κάθε επαφή με τον Βοσκόπουλο.Όπως είχε αναφέρει η Κική Σεγδίτσα: «Όταν ο Τόλης γύρισε από την Αμερική, πήγε στο σπίτι όπου έμεναν, στους πρόποδες του Λυκαβηττού και το έσπασε ολόκληρο. Έσκισε όλα τα φουστάνια, είχε μίσος. Και μετά εξαφανίστηκε από όλους μας. Μια μέρα τηλεφώνησα στο σπίτι της Ματούλας. Ήταν εκεί, τον βρήκα. Και μου λέει: Κική, τα διέλυσα όλα. Όλα έγιναν συντρίμμια. Ψυχή μου, αυτό στοίχισε όλη μου τη ζωή».

Ωστόσο, η ζωή κρατούσε άλλον έναν μεγάλο έρωτα για τον Τόλη…

Μεταξύ αυτών που συμπαραστάθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν και η Μαρινέλλα με την οποία τελικά ερωτεύτηκαν και μια μέρα έσκασε η βόμβα.

«Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται» έγραφε η αδερφή του τραγουδιστή σχολιάζοντας πως επρόκειτο για ακόμα μια τραυματική εμπειρία για εκείνον.

«Οι δυο τους έμειναν μαζί για συνολικά οκτώ χρόνια παρόλο που η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πολύ δύσκολη κι αυτό γιατί ο Τόλης αγαπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Τζωρτζίνα. Έκανε υπομονή μέχρι τη μέρα που άνοιξε την πόρτα κι έφυγε.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...