Στις 15:00 το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο, θα ακουστεί το τελευταίο χειροκρότημα στον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού. Ο Τόλης Βοσκόπουλος κηδεύεται σήμερα (21.07.2021) και πλήθος κόσμου αναμένεται στην κηδεία του.

Ακριβώς επειδή πολύς κόσμος θα θελήσει να τον αποχαιρετίσει, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της στο Facebook έκανε μια έκκληση σε όσους θα βρεθούν στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετίσουν τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Θερμή παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων» έγραψε η Άντζελα Γκερέκου, συνοδεύοντας μια την ανάρτηση με μια φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς τη Δευτέρα (19.07.2021). Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και μάλιστα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο. Όμως η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο θάνατός του δεν βύθισε στο πένθος μόνο τις δυο μεγάλες του αγάπες, τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία αλλά και όλη την Ελλάδα, όλους όσοι μεγάλωσαν, αγάπησαν και παθιάστηκαν με τα τραγούδια του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο τελευταίος των μεγάλων, ένας θρύλος του ελληνικού τραγουδιού. Ο «πρίγκιπας», όπως τον αποκαλούσαν.

https://www.newsit.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...