Τόσκας: Έχω δώσει εντολές για εντοπισμό και εξουδετέρωση των «μπαχαλάκηδων»

Τόσκας: Έχω δώσει εντολές για εντοπισμό και εξουδετέρωση των «μπαχαλάκηδων»

Τόσκας

“Κανένας δισταγμός δεν υπάρχει στην αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων”

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δηλώνει ότι έχει δώσει εντολές για εντοπισμό και εξουδετέρωση των «μπαχαλάκηδων», καθώς και για πλήρη χαρτογράφηση του χώρου και των «στελεχών» τους.

«Πιέζω αρκετά τις υπηρεσίες να εντοπίσουν τους επικεφαλής τους, αυτούς που συντονίζουν τις επιθέσεις. Έχω πιέσει παρά πολύ την Αστυνομία, γιατί για πάρα πολλά χρόνια δούλευε μόνο με καταστολή, χωρίς δηλαδή δίκτυο συλλογής πληροφοριών», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Υπογραμμίζει ότι έχει ζητήσει να του φέρουν «συγκεκριμένα στοιχεία, πλήρη χαρτογράφηση των “μπαχαλάκηδων”».

«Κανένας δισταγμός δεν υπάρχει στην αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων. Απλά σε μερικές περιπτώσεις γίνονται πράγματα που δεν μπορείς να προλάβεις», τονίζει ο κ. Τόσκας.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – Δικαιοσύνης, σημειώνει ότι «η αμφισβήτηση των αποφάσεων των δικαστηρίων αποτελεί βασικό στοιχείο της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βλέπουν με θεολογική αντίληψη τις αποφάσεις των δικαστηρίων».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/293904-Toskas-Echo-dosei-entoles-gia-entopismo-kai-exoydeterose-ton-mpachalakedon ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...