Τόσκας για Καμίνη: Τόσα χρόνια που καιγόταν η Αθήνα γιατί δεν είχε ζητήσει παραίτηση υπουργού;

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ»

Στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος ζητά την παραίτησή του, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Για πολλοστή φορά αυτές τις μέρες ζητάει την παραίτησή μου. Πέρα από το αν είναι θεσμικά σωστό αυτό ή όχι, αναρωτιέμαι: Τόσα χρόνια που καιγόταν η Αθήνα γιατί δεν είχε ζητήσει ούτε μια φορά ο κύριος Καμίνης παραίτηση Υπουργού;», είπε ο Νίκος Τόσκας.

«Τον προηγούμενο καιρό, τις προηγούμενες μέρες που είχαμε τεράστιες συλλήψεις κυκλωμάτων ναρκωτικών γιατί δεν είπε μια κουβέντα; Γιατί δεν φρόντισε να γίνει το κτίριο για τους ναρκομανείς που είχε υποσχεθεί ότι θα είχε τελειώσει από το Σεπτέμβριο;

Εγώ δεν έκανα καμία παρέμβαση για να παραιτηθεί ο κύριος Δήμαρχος για τα παράπονα των πολιτών αλλά βλέπω ότι με περισσή εμπάθεια έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία συκοφάντησης που δεν την καταλαβαίνω», πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας.

«Εγώ βέβαια δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχουν τεράστιες επιτυχίες της αστυνομίας και αυτά τα κολπάκια «η αστυνομία καλή – ο Υπουργός κακός» καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη αντίφαση είναι. Η αστυνομία ενεργεί κάτω από τις κατευθύνσεις του Υπουργού και ειδικά εγώ στην τωρινή κατάσταση είμαι πολύ κοντά στα επιχειρησιακά θέματα της αστυνομίας και αυτό έχει φανεί. Επομένως πέρα από εκστρατεία συκοφάντησης, δεν νομίζω ότι έχει κανένα άλλο νόημα η παρέμβαση», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Τόσκας διευκρίνισε ότι «είναι ανοιχτή η πόρτα φυσικά στον κύριο Δήμαρχο και σε κάθε Δήμαρχο. Κανένας Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα δεν έχει παραπονεθεί. Απορώ», πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας.

«Ο κύριος Καμίνης ίσως έχει άλλες επιδιώξεις, πολιτικές φιλοδοξίες, δεν με ενδιαφέρουν. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή, αλλά στην εκστρατεία συκοφάντησης θα τον αφήσω μόνο του», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...