Τόσκας: Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή στην περιοχή για να αποφευχθούν αντιδικίες

Τόσκας

“Ευτυχώς οι ψύχραιμοι άνθρωποι στην περιοχή είναι περισσότεροι από αυτούς που σκέφτονται εν θερμώ”

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, αναφέρθηκε στην αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν νεότερα από τις αστυνομικές επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβολούσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής, ο κ. Τόσκας απάντησε μεταξύ άλλων ότι “το θέμα είναι να πάμε λίγο παραπέρα και να δούμε τις αιτίες που προκαλούν αυτά τα φαινόμενα και τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Έχουμε κάποιες ενδείξεις. Ξέρουμε ότι ο πυροβολισμός, η βολίδα αυτή προήλθε από κάποιο πιστόλι 9 χιλιοστών και ψάχνουμε από εκεί και πέρα να δούμε ποιος πυροβόλησε. Η έρευνα συνεχίζεται, κάποια πράγματα είναι σε εξέλιξη… Δεν έχει βρεθεί το όπλο. Από ό,τι λένε οι αστυνομικοί δεν είναι καραμπίνα είναι πιστόλι”.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε “ευτυχώς οι ψύχραιμοι άνθρωποι στην περιοχή είναι περισσότεροι από αυτούς που σκέφτονται εν θερμώ… Πιστεύω ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση, όμως η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή στην περιοχή για να αποφευχθούν αντιδικίες και περιστατικά άλλα που δεν θέλουμε”.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/288073-Toskas-e-astynomia-brisketai-se-epiphylake-sten-perioche-gia-na-apopheychthoyn-antidikies ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...