Τότε θα δοθεί η έγκριση για την επανέναρξη της Super League 1

Τότε θα δοθεί η έγκριση για την επανέναρξη της Super League 1
Τότε θα δοθεί η έγκριση για την επανέναρξη της Super League 1


21/05/2020 – 20:30

Πριν από μερικές μέρες η Super League αποφάσισε να ζητήσει την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ. 

Για να συμβεί  αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτό έχει συνταχθεί, είναι αναλυτικότατο και προβλέπει τι θα ισχύει για όλους πριν και μετά κάθε ματς, ακόμα και στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο κρούσμα. 

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα γίνεται η οριστικοποίηση του ώστε να αποσταλεί στην υγειονομική επιτροπή του ΕΟΔΥ, πιθανότατα αύριο και να υπάρξει η απάντηση και η έγκριση από τη ΓΓΑ.

Πηγές από την Super League αναφέρουν: “Πρωταρχικό μέλημα είναι η υγεία όλων των εμπλεκομένων. Το πρωτόκολλο είναι πολύ αναλυτικό και περιλαμβάνει όσους έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια”. Και συνεχίζουν λέγοντας: “Προχωράμε βήμα βήμα και με σοβαρότητα, πάντοτε σεβόμενοι σε απόλυτο βαθμό τις εισηγήσεις των αρμόδιων θεσμικών φορών”.

Η έγκριση αναμένεται να έχει δοθεί μέχρι την Τετάρτη (27/5) και στη συνεχεία η Super League θα συνεδριάσει και πάλι, λογικά μέως τηλεδιάσκεψης, ώστε να αποφασίσει και αυτή ξανά για το πρόγραμμα των πλέι οφ και παράλληλα να γίνει η κλήρωση των πλέι άουτ. 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...