Τ. Κουίκ: «Τα σαΐνια του ΥΠΟΙΚ, πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία»

 Τ. Κουίκ: «Τα σαΐνια του ΥΠΟΙΚ, πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία»
Με σκωπτική διάθεση σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, τις τέσσερις γεωγραφικές ζώνες που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.
«Τα σαΐνια των συμβούλων του υπουργείου, που σχεδίασαν αυτή τη λύση, πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία, που δεν έχει βουνά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ και διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να βάζουν στην ίδια ζώνη τη Χώρα Σφακίων ή την Αγία Γαλήνη της Κρήτης, με τα Ανώγεια ή γενικώς τα χωριά του Ψηλορείτη ή των Λευκών Ορέων; Είναι δυνατόν να βάζουν στην ίδια ζώνη τη πόλη του Βόλου και τα ορεινά χωριά του Πηλίου ή τη Μυτιλήνη με την Αγιάσο; Έχουν συναίσθηση ότι οι υψομετρικές διαφορές είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Ελλάδας;»

Συνεχίζοντας πρότεινε «να σταλούν με μετάθεση όλοι αυτοί οι σύμβουλοι σε χωριά των ορεινών όγκων της 3ης και 4ης ζώνης για ένα χρόνο και μόνο», προσθέτοντας «θα τους είναι πολύ χρήσιμη εμπειρία».

«Όσο για τους υπουργούς που αποδέχονται χωρίς σκέψη, τέτοιες γελοίες προτάσεις που εξοργίζουν τους πολίτες, δεν έχω σχόλιο. Είναι προφανές ότι και αυτοί δεν επικοινωνούν με τη πραγματικότητα», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κουίκ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...