Ήταν αδύνατο να στελεχωθεί και να λειτουργήσει με εύρυθμο τρόπο ένας θεσμός με δυναμικό 5 ατόμων.Μπροστά σ’αυτό το δίλημμα και με δεδομένο των προβλημάτων υποστελέχωσης της Οικονομικής υπηρεσίας και την καθυστέρηση που παρατηρείταν στην εκτέλεση των ενταλμάτων,πήραμε την απόφαση να την καταργήσουμε.

Αυτά υποστήριξε στην τοποθέτησή του ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος στη συζήτηση για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Αναμφίβολα-υποστήριξε- ότι πρόκειται για έναν χρήσιμο θεσμό.Υπό τις συνθήκες όμως,ο ένας να είναι υπεύθυνος,ο άλλος ελεγκτής,ό άλλος σε άδεια και ο άλλος ασθενής,δεν μπορούσε να λειτουργήσει.Ωστόσο με τα 12 άτομα που προορίζονται σήμερα για τη δημιουργία της,μπορεί να καταστεί λειτουργική και χρήσιμη.

Θα πρέπει όμως-επεσήμανε ο κ. Λουκόπουλος-να πείσουμε τους πολίτες να χρησιμοποιούν λιγότερο το αυτοκίνητό τους. Οφειλουμε όλοι να προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.Δεν μπορεί με τις αποφάσεις που λαμβάνουμε, να πηγαίνουμε αντίθετα στο Σ.Β.Α.Κ. που έχουμε ήδη ψηφίσει.Το κυκλοφοριακό θα συνεχίσει να υφίσταται,όσο επιλέγουμε ως προτεραιότητα το αυτοκίνητο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “…να πείσουμε τους πολίτες να χρησιμοποιούν λιγότερο το αυτοκίνητό τους”. Και γι’ αυτό καταστρέψατε ΚΑΙ τον ποδηλατόδρομο ώστε να αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο! Άκου πλακόστρωτο σε ποδηλατόδρομο! Που να το πεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...