Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Heat ο Okaro White!

Δικαίωση για τον Okaro White, τον MVP της Ελληνικής Α1 μπάσκετ με τη φανέλα του Άρη, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Miami Heat.

Όπως γράφει το NBA Greece, το καλοκαίρι του 2016 ήταν ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της αγοράς. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, η ΑΕΚ και ο Άρης παρακολουθούσαν την περίπτωσή του από απόσταση, όμως στα 24 του ο Okaro White ήξερε που ήθελε να παίξει. Ήξερε ότι έπρεπε να “θυσιάσει” μερικούς μήνες, ίσως και μια σεζόν ολόκληρη, ώστε να γίνει μέλος του ΝΒΑ. Πήγε στις ΗΠΑ, πάλεψε στα Summer Leagues του Orlando και του Las Vegas με τους Magic και τους Heat και συνέχισε στην D-League. Ήθελε να περιμένει την ευκαιρία του, γύρισε την πλάτη στις εξαιρετικές προτάσεις από την Ευρώπη και τώρα έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος.

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/2) οι Miami Hat αποδέσμευσαν τον Derrick Williams (δεύτερη επιλογή στο Draft του 2011 πίσω από τον Kyrie Irving και μπροστά από τους Valanciunas, Kemba Walker, Klay Thompson, Leonard και Vucevic) για να κάνουν χώρο στο roster τους και στη συνέχεια προσέφεραν διετές συμβόλαιο στον White που από τη μέρα που μπήκε στο ΝΒΑ, έχει ρεκόρ 10-0. Ο 24χρονος forward έχει δώσει σημαντικές λύσεις στη θέση τέσσερα και πλέον θα αισθάνεται και ασφαλής, καθώς “επιβίωσε” από δυο δεκαήμερα συμβόλαια και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στο roster της ομάδας των Pat Riley – Erick Spoelstra.

Στους 9 αγώνες που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ο White έχει 4.1 πόντους με 50% στα δίποντα, 46.2% στα τρίποντα και 100% στις βολές, μαζί με 2.6 ριμπάουντ ανά 16.4 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν αυτή στην εκτός έδρας νίκη επί των Brooklyn Nets, όταν έγραψε 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ σε 27 λεπτά συμμετοχής. Δεν πήγε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Miami, καθώς πρώτα έπρεπε να υπογράψει το συμβόλαιό του. Το σίγουρο είναι πως το άξιζε πέρα για πέρα και πάλεψε πολύ περισσότερο από όσο θα πάλευε ο μέσος μπασκετμπολίστας για να το κερδίσει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...