Υπέκυψε στα τραύματά του ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Λευκό Πύργο

Ο άνδρας, που αυτοπυρπολήθηκε χθες, Τετάρτη, κοντά στον Λευκό Οίκο, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική αστυνομία πάρκων.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί χθες στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, πρόσθεσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο άνδρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε από αξιωματούχους της αστυνομίας ως ο Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία”, καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

O εκπρόσωπός της Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές της αστυνομίας δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρά του άνδρα αυτού από το Μέριλαντ.

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για “την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση”. Σύμφωνα με την ίδια, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...