Το δήμο Ναυπακτίας,εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς

Με κοινή δήλωση οι Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας τάσσονται υπέρ της επανίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου συναντήθηκαν στο Αγρίνιο ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας και ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς και επαναδιατύπωσαν το αίτημα για επανίδρυση και ισχυροποίηση του Πανεπιστημίου στην Δυτική Ελλάδα.

«Με ένα κοινό όραμα ενώνουμε τις δυνάμεις μας διατυπώνουν οι δήμαρχοι, στο δίκαιο αίτημα για επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.Κόντρα σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και προσωπικές φιλοδοξίες απαντούμε με τη φωνή της λογικής. Ζητούμε, εδώ και τώρα, να σταματήσει η αιμορραγία της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ζητούμε τη δικαίωση των τοπικών κοινωνιών και την εδραίωση μιας ακαδημαϊκής κοινότητας που δεν θα είναι έρμαιο προκλητικών σχεδίων.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Είμαστε αποφασισμένοι να μη συναινέσουμε στην περαιτέρω υποβάθμιση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Αιτωλοακαρνανίας.Καμία κατάργηση ή μετακίνηση Τμήματος στο Νομό μας.

Δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία να χαθεί για την Αιτωλοακαρνανία.Καλούμε τους Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας ν’ αναλογιστούν τις ευθύνες τους και ν’ αναλάβουν πρωτοβουλία.

Καλούμε την Υπουργό Παιδείας να πάρει πίσω το «ρουσφέτι» προς τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πατρών.Να σταματήσει η απαξίωση της Αιτωλοακαρνανίας,τονίζουν



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...