Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, της Περιφέρειας και του Δημόσιου Τομέα επισκέφθηκε σήμερα ο Σάκης Τορουνίδης

Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και του Δημόσιου Τομέα επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με στελέχη και εργαζόμενους διαδοχικά στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, το ΚΕΠ Νεάπολης, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τον ΟΑΕΔ και την ΕΠΑΣ Αγρινίου καθώς και το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών στο Αγρίνιο.

Ο κ. Τορουνίδης με αφορμή την επίσκεψή του στις υπηρεσίες δήλωσε τα εξής:

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να μιλήσω με τα στελέχη και τους υπαλλήλους πολλών υπηρεσιών και να ακούσω για τα ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία στους τομείς τους και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Ένα σύγχρονο κράτος πρέπει να έχει υπηρεσίες που θα εξυπηρετούν τον πολίτη, θα του προσφέρουν λύσεις και δεν θα είναι τροχοπέδη στην παραγωγική διαδικασία αλλά θα είναι αναπτυξιακός πυλώνας».

Ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην βασική στόχευση του Σχεδίου Ελλάδα για την Δημόσια Διοίκηση, σημειώνοντας ότι:

«Αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Κινήματος Αλλαγής η μετάβαση από το σημερινό συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό Κράτος σε ένα νέο σύγχρονο σύστημα Πολυεπίπεδης & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με το Κεντρικό Κράτος σε στρατηγικό και επιτελικό ρόλο και με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στις Περιφέρειες και τους Δήμους, με βάση τις αρχές της επικουρικότητας, της εταιρικής σχέσης και της εγγύτητας παροχής των υπηρεσιών, παράλληλα με ένα νέο πολυεπίπεδο σύστημα δημοκρατικού και συμμετοχικού προγραμματισμού και αξιολόγησης»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...