Υπογράφουν οι «3» στον Ολυμπιακό – «Πόρτα» στους Τούρκους για Σισέ!

Υπογράφουν οι «3» στον Ολυμπιακό – «Πόρτα» στους Τούρκους για Σισέ!
Υπογράφουν οι «3» στον Ολυμπιακό - «Πόρτα» στους Τούρκους για Σισέ!

Την τελική του μορφή αρχίζει να παίρνει το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2020-21 καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα προσθέσουν τρεις ακόμα παίκτες σε αυτό κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (3/10).

Συγκεκριμένα από χθες (2/10) βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα που θα αντικαταστήσει τον Καφού στη μεσαία γραμμή, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το ανάποδο δρομολόγιο πηγαίνοντας στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/10) έφτασε στην Ελλάδα ο Μπρούμα.

Ο 25χρονος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, ως δανεικός για ένα έτος με ρήτρα αγοράς ύψους 6,5 εκατ. ευρώ από την Αϊντχόφεν.

Τέλος αναμένεται και η επικύρωση του Ολυμπιακού με τον Ρούμπεν Βινάγκρε ως… αντί-Τσιμίκα. Οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με τη Γουλβς για τον Πορτογάλο μπακ, οπότε κάλυψαν άλλο ένα κενό. Στη συμφωνία των δύο ομάδων μπήκε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και σήμερα ο 21χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα (στις 16:30) για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, προτού φύγει ξανά για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Κ21 της Πορτογαλίας.

«Όχι» σε Τράμπζονσπορ για Σισέ

Αρνητική απάντηση φέρεται να έδωσε ο Ολυμπιακός σε πρόταση της Τράμπζονσπορ για την παραχώρηση του Παπέ Σισέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Fotomac, η τουρκική ομάδα είχε συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους» και τον εκπρόσωπο του Σενεγαλέζου αμυντικού, προτείνοντας την απόκτησή του για ένα χρόνο υπό τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Τράμπζονσπορ εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους νταμπλούχους.

Πηγή: Filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...