Υποδομές, ύδρευση, άρδευση και τουρισμός επί τάπητος στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Αχαΐας

Η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας, έργα υποδομών και δικτύων καθώς και τα έργα ύδρευσης και άρδευσης της περιοχής, στην κατεύθυνση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου, είναι τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν το 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Αχαΐας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 10:00π.μ. – 16:00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας.

Το Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Αχαΐας, που συνδιοργανώνεται με επιτυχία από το 2017 από την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, αποτελεί πεδίο γόνιμου διαλόγου, μέσα από το οποίο αναμένεται να προκύψουν κρίσιμα συμπεράσματα για το προφίλ και τις διεκδικήσεις της περιοχής στους τομείς της οικονομίας, παραγωγής, ανάπτυξης και τουρισμού.

Στο Συνέδριο αναμένεται να παραστούν και μιλήσουν κυβερνητικά στελέχη από τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Τουρισμού, εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Δυτικής Αχαΐας καθώς και από άλλους όμορους Δήμους της περιοχής, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου κ.α.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...