Υπονοούμενα Βενιζέλου: Να κινηθούμε άμεσα και σίγουρα πριν τις αμερικανικές εκλογές!

Υπονοούμενα Βενιζέλου: Να  κινηθούμε άμεσα και σίγουρα πριν τις αμερικανικές εκλογές!
Ανήσυχος για τις εξελίξεις εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση τη Κ.Ο. και των κομματικών οργάνων έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας πως τελειώνει ο χρόνος.

  «Πρέπει να κινηθούμε άμεσα, πριν το Eurogroup  και σίγουρα πριν από αμερικανικές εκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent είχε αναφέρει, πως ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ασκήσει πιέσεις στους Ευρωπαίους ηγέτες να μην αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει πριν τις 6 Νοεμβρίου (σ.σ.Αμερικανικές εκλογές), φοβούμενος αρνητικές εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία.

Κατά τα άλλα ο κ. Βενιζέλος διαφοροποιούμενος από το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών διεμήνυσε πως κανείς δεν μπορεί να φέρει τη Βουλή προ τετελεσμένων γεγονότων. 

Κριτική άσκησε και για τα ισοδύναμα μέτρα, υπογραμμίζοντας πως δεν αποδείχθηκε αξιόπιστη και σοβαρή θεωρία.   

Για το νέο πακέτο μέτρων, ο κ. Βενιζέλος παρατήρησε πως θα πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός διπλού συμβιβασμού, δηλαδή στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της κυβέρνησης με την τρόικα.

Εξέφρασε τη στήριξή του στην προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων κάνοντας λόγο για επιλογή ρεαλισμού και ευθύνης. 

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας αλαζονεία της ανευθυνότητας ενώ τον κατηγόρησε ότι, άνοιξε τον κύκλο της βίας με τους προπηλακισμούς πολιτικών.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή σημείωσε ότι, το ΠΑΣΟΚ έχει καθαρό μέτωπο απέναντί της όπως και με τον εκφασισμό της κοινωνίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...