Υποψήφιος δήμαρχος Aγρινίου ο Παπαναστασίου

Ο κύβος ερρίφθη και η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαναστασίου έχει «κλειδώσει». Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου δυτικής Ελλάδας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου εκφράζοντας το χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης αλλά και στοχεύοντας στο να επιστρατεύσει ευρύτερες δυνάμεις στη μάχη των δημοτικών εκλογών.
Η υποψηφιότητα αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν σε εξέλιξη επαφές του Γιώργου Παπαναστασίου με άλλα στελέχη και με μέλη της σημερινής αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου στις οποίες καταγράφηκε θετικό κλίμα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χαρακτηριστικά συστράτευσης γύρω από την υποψηφιότητα Παπαναστασίου ο οποίος αν και βολιδοσκοπήθηκε επίμονα από τη Συγγρού για να είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, διαμήνυσε εξ’ αρχής ότι προτεραιότητα του είναι η διεκδίκηση της δημαρχίας Αγρινίου.
Ουσιαστικά απομένει ο υποψήφιος που θα στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για να συμπληρωθεί το παζλ των υποψηφίων δημάρχων. Μοσχολιός, Παπαναστασίου και Παπανικολάου (ΚΚΕ) είναι ήδη πλέον στο προεκλογικό στίβο.

 Πηγή: agrinionews.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...