Υποψήφιος με την παράταξη Κοτσανά ο Κ. Καρβούνης

Η συνομωσία των δυνάμεων του καλού ,

δεν μπορεί να περιμένει άλλο!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ είναι ενεργός πολίτης, αξιόλογος και αγαπητός στην πόλη, με μεγάλη προσφορά στα δρώμενα της Ναυπακτίας και της ευρύτερης περιοχής. Είναι Μαθηματικός, Διευθυντής του Γυμνασίου Αντιρρίου. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ναυπάκτου  και από το 2005 διετέλεσε Διευθυντής στο Ειδικό Γυμνάσιο (ΕΕΕΕΚ) Ναυπάκτου. Έχει πλούσιο Βιογραφικό με  σπουδές στην Συμβουλευτική και την Ειδική Αγωγή.

Αποτελεί την μεγάλη έκπληξη και ένα από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου του Ανδρέα Κοτσανά για τις  εκλογές του Δήμου Ναυπακτίας.

Ζητήσαμε και πήραμε μια συνέντευξη μαζί του για τις θέσεις και τις προσδοκίες του   στις εκλογές της Κυριακής για το Δήμο Ναυπακτίας.                                                              

           Πώς πήρατε την απόφαση να κατέβετε ως υποψήφιος, και γιατί με τον Ανδρέα Κοτσανά; 

 Η  σχέση μου με τα κοινά και τα δρώμενα της πόλης ξεκίνησε από την νεανική μου ηλικία όταν υπήρξα υποψήφιος Πρόεδρος της τότε Κοινότητας Παλαιοπαναγιάς και αργότερα Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπάκτου με τον αείμνηστο Νίκο Πανταζή. Ζυμώθηκα με τα προβλήματα της Ναυπακτίας και πολλές φορές έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για την λύση τους, από όποια θέση τάχθηκα. Αγαπώ την πόλη μου και πιστεύω ότι της ταιριάζει μια καλύτερη μοίρα.Με κέρδισε ο Ανδρέας Κοτσανάς γιατί διεκδικεί με πάθος, είναι καθημερινά κοντά στον δημότη και τα προβλήματά του. Στρατεύτηκα μαζί του και συνάντησα στην «κοίτη του συνδυασμού»  πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, πετυχημένους και καταξιωμένους στο χώρο της δουλειά τους αλλά και νέους που αγωνίζονται ζητώντας μια διέξοδο στα αδιέξοδα της πόλης.
   Θεωρείτε ότι με τη δική σας εκλογή θ’ αλλάξει κάτι;  Η προσωπική σας στόχευση σ’ αυτές τις εκλογές, ποια είναι;

 Υπάρχει αποδοχή τόσο στο πρόσωπό μου όσο και στον συνδυασμό μας , μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία και αυτό με γεμίζει ευθύνες. Στοχεύω σε μια καλή παρουσία και ότι προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο.   Πιστεύω ότι μπορώ μαζί με τον Ανδρέα και τους συνεργάτες του να προσφέρουμε πολλά. Ο συνδυασμός «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ» είναι  πολυσυλλεκτικός, είναι των υπεύθυνων ανθρώπων που καθημερινά παλεύουν και μοχθούν για το καλό της πόλης. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος και να τιμήσω την ψήφο των Δημοτών μας.


Ποια είναι η γνώμη σας για την απλή αναλογική στην εκλογή του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης;

Το νέο εκλογικό σύστημα θέτει  πάνω από όλα τις  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ και στόχευση έχει την από κοινού  επίλυση των προβλημάτων. Η απλή αναλογική μπορεί να απογειώσει την πόλη αν λειτουργήσει σωστά και  υπάρξει συναίνεση αλλά και συν απόφαση.

 Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ Ή ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί για να πετύχουμε. Από εμάς εξαρτάτε η επιτυχία. Να απομονώσουμε πρέπει  τους ελάχιστους, που σε κάθε βήμα προόδου «ανακαλύπτουν νόμους» και βάζουν τρικλοποδιές στην ανάπτυξη.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

Αν σου έδινα ένα λευκό τοίχο και ένα πινέλο πιο σύνθημα θα έγραφες;

«Να ακούς τον καθένα και να μαθαίνεις από όλους, κανείς δεν τα ξέρει όλα, αλλά ο καθένας ξέρει κάτι.»

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται ο Δήμος για  να πετύχει;   

 Πρέπει όλοι μαζί να αξιοποιήσουμε τα δώρα που απλόχερα μας  χάρισε η φύση.

Ο Δημιουργός είχε έμπνευση και μεράκι όταν στις διάφορες στιγμές της Ιστορίας έχτισε την πόλη. Η Γη , η Θάλασσα , ο Ήλιος και η κληρονομιά μας είναι η βαριά μας  Βιομηχανία. Είναι οι Δυνάμεις του καλού που μας περιμένουν.

Καιρός να τις αξιοποιήσουμε , να μην είμαστε επαίτες κανενός!

Αν όχι εμείς , τότε ποιος;

Αν όχι τώρα , πότε ;

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές , δεν θα μας χαρίσει κανείς τίποτα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...