Υπόθεση Βαλεντίν: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας

Υπόθεση Βαλεντίν: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας
Υπόθεση Βαλεντίν: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας


14/02/2020 – 19:05

Ελεύθερος έφυγε από το γραφείο του ανακριτή ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν, μετά την απολογία του Κονγκολέζου, να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού, αλλά για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, απολογούμενος επέμεινε στον ισχυρισμό ότι σκηνοθέτησε την εξαφάνιση της μικρής, σε μια προσπάθεια να πάει στη Γαλλία, όπου ζούσε η μητέρα της για να έχει μια καλύτερη ζωή.

«Δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», φέρεται να είπε στην απολογία του. Μάλιστα, εμφανίζεται να αποκάλυψε στις Αρχές την ακριβή διεύθυνση στην οποία διαμένει η μικρή μαζί με τη μητέρα της.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...