Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Μέντιουμ είπε στις αρχές που είναι θαμμένη η σορός του κοριτσιού

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Μέντιουμ είπε στις αρχές που είναι θαμμένη η σορός του κοριτσιού
Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Μέντιουμ είπε στις αρχές που είναι θαμμένη η σορός του κοριτσιού

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν από την Πράια ντα Λουζ, τον Μάιο του 2007, από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Michael Schneider, ο οποίος είναι μέντιουμ, έδωσε στις αρχές τις ακριβείς συντεταγμένες του σημείου, όπου πιστεύει πως είναι θαμμένη η σορός του κοριτσιού. Πρόκειται για ένα σημείο σε δάσος, μόλις 6 χιλιόμετρα από το θέρετρο, όπου η Μαντλίν έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Δεν απορρίπτει τους ισχυρισμούς του μέντιουμ ο Γερμανός εισαγγελέας

Αρκετοί έσπευσαν να απορρίψουν τους ισχυρισμούς της Schneider, όμως ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δεν είναι ένας από αυτούς. Ο βασικός ερευνητής για την εξαφάνιση της Μαντλίν, ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν υπερφυσικές ικανότητες, είχαν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στο παρελθόν.

Γερμανική εισαγγελία: «Εντός μηνών» η επίλυσή της

Η υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν «θα μπορούσε να επιλυθεί μέσα στους επόμενους μήνες», υποστήριξε ο Γερμανός εισαγγελέας, ο οποίος ηγείται των ερευνών. Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς ανέφερε πως η ομάδα του έχει στην κατοχή της «πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία», ωστόσο, παραμένουν ερωτήματα που ζητούν απάντηση. «Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να επιλύσουμε την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, αν και ίσως χρειαστεί κάποιους μήνες», δήλωσε, προσθέτοντας ότι είναι ικανοποιημένος με την πορεία των ερευνών.

Μιλώντας στη βρετανική Mirror, o Γερμανός εισαγγελέας ανέφερε ο βασικός ύποπτος Κριστιάν Μπρίκνερ θα εξεταστεί «στο τέλος της έρευνας», ενώ διευκρίνισε ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ερευνών μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί.

Το τηλέφωνό του βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε η Μαντλίν

Ο 44χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για βιασμό, ζούσε σε ένα τροχόσπιτο κοντά στην Πράια Ντα Λουζ, την περίοδο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Τον Ιούνιο του 2020, η γερμανική και η βρετανική αστυνομία αποκάλυψαν ότι είναι ύποπτος και πως η πρώτη σύνδεσή του με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν έγινε το 2017.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Μπρίκνερ, βρισκόταν κοντά στο σημείο που η Μαντλίν εξαφανίστηκε, μία ώρα πριν οι γονείς της διαπιστώσουν ότι αγνοείται. Ωστόσο, οι ερευνητές δεν έχουν εντοπίσει σε ποιον τηλεφωνούσε ο ύποπτος εκείνο το βράδυ. Ο Μπρίκνερ αρνείται κάθε εμπλοκή με την εξαφάνιση, ενώ αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία ή τους εισαγγελείς.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...