Φάμελλος: Εάν ο κ. Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός θα υλοποιούσε τα μέτρα, πριν τα φανταστεί το ΔΝΤ

Φάμελλος

«Ο κ. Μητσοτάκης προστρέχει μονίμως να υποστηρίξει τις διαθέσεις του ΔΝΤ. Εάν ήταν πρωθυπουργός θα υλοποιούσε μέτρα, πριν καν τα φανταστεί το ίδιο το ΔΝΤ», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, στο Κανάλι της Βουλής.

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα ο κ. Φάμελλος είπε ότι «γίνονται προσπάθειες από διάφορους κύκλους, εντός και εκτός Ελλάδας να δημιουργηθεί πίεση στην κυβέρνηση και ασφυξία στην οικονομία και στους πολίτες, με  στόχο να οδηγηθεί η κυβέρνηση σε αποφάσεις που η ίδια έχει απορρίψει» και συμπλήρωσε πως στο Eurogroup της ερχόμενης εβδομάδας «χρειάζεται μια πολιτική συμφωνία, ότι κανείς δεν θα βάλει νέα ζητήματα και νέα μέτρα από το παράθυρο, πέραν της συμφωνίας».

Στη συζήτηση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος επεσήμανε ότι η επένδυση στο Ελληνικό δεν έχει κολλήσει και δεν υπάρχει καθυστέρηση εκ μέρους της Πολιτείας. «Είναι απορίας άξιο πώς βουλευτές της Αντιπολίτευσης που έχουν υπάρξει και Υπουργοί, αναφέρονται -ακόμα και με ερώτηση στη Βουλή- σε καθυστέρηση, όταν γνωρίζουν ότι πρώτα υποβάλλεται η ΜΠΕ και μετά εγκρίνεται από το ΥΠΕΝ», δήλωσε.

Σημείωσε δε, ότι η τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού από αυτή την κυβέρνηση ενίσχυσε τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά του έργου και το δημόσιο όφελος, (ενίσχυση του πράσινου και διαχείρισης της ανακύκλωσης, πρόσβαση στην παραλία, δημόσιες και κοινόχρηστες υποδομές σε χρονική προτεραιότητα, κλπ).

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/271320-PHamellos-Ean-o-k-Metsotakes-etan-prothypoyrgos-tha-ylopoioyse-metra-prin-ta-phantastei-to-DNT ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...