Φάμελλος: Οι καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός, ότι τέθηκαν ζητήματα πέρα και πάνω από τη συμφωνία

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση διεκδικεί το καλύτερο δυνατό για τη χώρα και την κοινωνία, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89».

«Στηριζόμενοι στα πολύ καλά δημοσιονομικά, αλλά και παραγωγικά στοιχεία που εμφανίζει πλέον η οικονομία μας, δεν συζητάμε με τους δανειστές μας μόνο για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, αλλά για μια ευρύτερη συμφωνία, που θα περιλαμβάνει και το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους και το ζήτημα της ποσοτικής χαλάρωσης» τόνισε παράλληλα.

Ο κ. Φάμελλος παράλληλα, επεσήμανε ότι «οι σημειούμενες καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός, ότι κύκλοι εντός και εκτός της χώρας μας, έθεσαν ζητήματα πέρα και πάνω από τη συμφωνία, τα οποία δεν ήταν προϊόντα ευρωπαϊκής σύνθεσης και συνεννόησης».

«Εάν κάποιοι θέλουν να δημιουργούν συνεχώς προσκόμματα, πέρα και πάνω από κάθε οικονομική θεωρία, είναι δικαίωμά τους» πρόσθεσε, εξηγώντας βέβαια, ότι «κρίνονται γι’ αυτό». «Όπως κρίνονται και για το γεγονός ότι συχνά αναιρούν την θεσμική τους υπόσταση, αμφισβητώντας τα ίδια τους τα δεδομένα» συμπλήρωσε.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/273656-PHamellos-Oi-kathystereseis-opheilontai-sto-gegonos-oti-tethekan-zetemata-pera-kai-pano-apo-te-symphonia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...