Φάμμελος: Το εμπάργκο Μητσοτάκη δεν έπιασε

Φάμμελος: Το εμπάργκο Μητσοτάκη δεν έπιασε

Φάμελλος

“Εμείς δίνουμε πρώτο ρόλο στην αυτοδιοίκηση και τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τους πόρους της”

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, δήλωσε, αναφορικά με το δεύτερο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στη Λαμία, που ολοκληρώνεται σήμερα με την ομιλία του πρωθυπουργού, ότι «η ΝΔ προσβάλλει και υποτιμά τη Στερεά Ελλάδα, συνεπής με αυτό που είναι: πολιτική για τους λίγους, οικογενειοκρατία, αθηνοκεντρικό κράτος και υποτίμηση για την κοινωνία και την περιφέρεια».

Ο ίδιος, μιλώντας Στο Κόκκινο, πρόσθεσε ότι «χτες στη Λαμία ξεκίνησε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, συζήτηση στο κομμάτι της ενέργειας και του περιβάλλοντος είχαμε πάνω από 20 τοποθετήσεις από δημάρχους, παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους βιομηχανιών, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτικές κινήσεις, κοινωνικές ομάδες… δεν έπιασε το εμπάργκο που προσπάθησε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, η Αυτοδιοίκηση ενδιαφέρεται για ανάπτυξη στην περιφέρεια».

«Μέχρι τώρα οι δήμαρχοι συνωστίζονταν στα γραφεία των υπουργών παρακαλώντας για μία επιχορήγηση … χτες κάποιος είπε «για πρώτη φορά βλέπω την κυβέρνηση να έρχεται εδώ για να μιλήσει μαζί μας αντί να προσπαθούμε εμείς να κλείσουμε ραντεβού στα υπουργεία» … Δεν πήγαμε πρώτη φορά στη Λαμία, προηγήθηκε ο κ. Σταθάκης ήταν στη ΛΑΡΚΟ, εγώ στην Άμφισσα, τη Θήβα, τη Λειβαδιά, τη Χαλκίδα (όπου εγκαινιάσαμε νέα κύτταρα ΧΥΤΑ και κλείσαμε χωματερές, δεν παρουσιάσαμε μακέτες)», συνέχισε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος.

«Εμείς δίνουμε πρώτο ρόλο στην αυτοδιοίκηση και τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τους πόρους της, δεν αποφασίζουμε εμείς για τα έργα της αυτοδιοίκησης. Θέλουμε να υπάρχουν ζωντανές φωνές στην κοινωνία», όπως υπογράμμισε ο ίδιος.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/294455-PHammelos-To-empargko-Metsotake-den-epiase ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...