Φάσεις και γκολ του αγώνα Δόξα Καινούργιου – Α.Ο. Χάλκειας.Βίντεο

Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν υπάρχει το 1ο γκολ της Δόξας

Οι Καινουργιώτες προηγήθηκαν νωρίς καθώς στο 10′ ο Ρεπανίδας έβγαλε τη σέντρα και ο Αγγέλης έβγαλε κεφαλιά πάσα στον αφύλακτο μέσα στην μικρή περιοχή Νταλαπέρα ο οποίος αφού στόπαρε πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 12′ ο Νταλαπέρας από πλάγια δεξιά βγήκε τετ-α-τετ ε τον Ανδρεόπουλο ο οποίος τον ανέτρεψε και κέρδισε πέναλτι.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μούτσα κάνοντας το 2-0.
Στο 21′ ο Μούτσα εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νταλαπέρας να πιάνει την κεφαλιά και ο Ανδρεόπουλος να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 27′ ο Αδραχτάς έπιασε κεφαλιά και εκπληκτικά ο Ρόκκος απέκρουσε σε κόρνερ.
Ο ΑΟ Χάλκειας στο 38′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τζωρτζόπουλου το οποίο εκτέλεσε εύχτοχα ο Βαλμάς μειώνοντας σε 2-1.
Στο 55’ο Παπαποστόλου επιχείρησε σέντρα από πλάγια αριστερά με τη μπάλα να βρίσκει στην εσωτερική πλευρά του πίσω δοκαριού και να απομακρύνει η άμυνα της Δόξας.
Ο Αλπμάνης στο 66′ επιχείρησε γέμισμα πέντε μέτρα κάτω από το χώρο του κέντρου και πλάγια αριστερά προς την περιοχή της Δόξας η μπάλα πέρασε από όλος και παρά την προσπάθεια του Ρόκκου κατέλεξε στα δίχτυα για το 2-2.
Η Δόξα στο 68′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν σε σέντρα του Ρεπανίδα ο Αγγέλης πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ στην κίνησε έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Ανδρεόπουλου.
Στο 72′ ο Μούτσα έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ρεπανίδα ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ανδρεόπουλοπ πλασάροντας έυχτοχα για το 4-2.
Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Νικολογιάννης στ0 93′.
Δόξα Καινουργίου (Κ. Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Τζωρτζόπουλος, Σαλμάς, Ψηλός, Δάρλας (65′ Κόκκαλης Αλ.), Ρεπανίδας (82′ Νικολογιάννης), Σαμψώνκουτσέλης), Νταλαπέρας (75′ Αλτζερίνης), Μούτσα, Αγγέλης
ΑΟ Χάλκειας (Περ. Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας (70′ Παναγιωτόπουλος), Βαλής (89′ Παχνής), Μυλωνάς, Νασόπουλος, Δαδάνης (75′ Δάλλας), Βαλμάς, Παπαποστόλου, Κάκκος, Αδραχτάς, Αλμπάνης


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...