Φέσσας: Σταθερή η δέσμευση του ΣΕΒ στην προσπάθεια, αύξησης της απασχόλησης

Συνάντηση ΣΕΒ – Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

 Σταθερή παραμένει η δέσμευση και η στήριξη του ΣΕΒ στην προσπάθεια, αύξησης της απασχόλησης, εκσυγχρονισμού των θεσμών της αγοράς εργασίας και αναβάθμισης του κοινωνικού διαλόγου με τους υπόλοιπους Κοινωνικούς Εταίρους και την Πολιτεία, τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας κατά τη συνάντηση του σήμερα, με τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) των Ηνωμένων Εθνών, κ. Γκάι Ράιντερ (Guy Ryder), στα γραφεία του Συνδέσμου.

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, επεσήμανε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της ενεργού συνδρομής και παροχής τεχνογνωσίας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης στο χώρο της εργασίας.

 «Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί  το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο για κάθε επιχείρηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξουμε τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας και στη χώρα μας, με όραμα και ειλικρινή διάθεση να υπερβούμε τις στείρες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, ώστε να διαχειριστούμε με υπευθυνότητα τις προκλήσεις του μέλλοντος», κατέληξε ο κ. Φέσσας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/277397-PHessas-Stathere-e-desmeyse-toy-SEB-sten-prospatheia-ayxeses-tes-apascholeses ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...