Φίλοι του Γιώργου Κοτανίδη αποδίδουν σε ιατρικό λάθος τον θάνατο του – “Έφυγε τσάμπα”

Φίλοι του Γιώργου Κοτανίδη αποδίδουν σε ιατρικό λάθος τον θάνατο του – “Έφυγε τσάμπα”
Φίλοι του Γιώργου Κοτανίδη αποδίδουν σε ιατρικό λάθος τον θάνατο του -


29/01/2020 – 15:02

Σε ιατρικό λάθος αποδίδουν άτομα από τον φιλικό του κύκλο, τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε ηλικία 74 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο της Τέχνης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, με τον οποίο τους συνέδεε στενή φιλία, σε άρθρο με τίτλο «Κοτανίδη πήγες για ξύρισμα και παρά λίγο να σου κόψουν το λαρύγγι», αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ηθοποιός «έφυγε τζάμπα».

«Πάλεψε σαν θηρίο έναν ολόκληρο μήνα στην εντατική, με το ίδιο σθένος και θάρρος που είχε αγωνιστεί εναντίον της δικτατορίας. Και αυτό που δεν μπόρεσαν να του κάνουν οι βασανιστές του και οι σφαίρες, “κάτι κόκκινες φλογίτσες στο σκοτάδι” όπως περιέγραφε τους πυροβολισμούς το βράδυ της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το έκαναν οι “τρεις χάριτες”, θα ειρωνευόταν ο ίδιος, σε ένα νοσοκομείο που πήγε για μια εγχείρηση ρουτίνας: η αδιαφορία, η ανευθυνότητα και η ανικανότητα είναι που τον σκότωσαν», τονίζει ο κ. Κούλογλου.

«Ρε “Κοτανίδη πήγες για ξύρισμα και παρά λίγο να σου κόψουν το λαρύγγι”, σκεφτόμουν ότι θα του έλεγα, αν τα κατάφερνε. Μαζί με δεκάδες άλλα πειράγματα και αστεία. Τελικώς του το έκοψαν. Και εμείς όσοι τον ξέραμε και τον αγαπάμε, έχουμε μείνει με ένα μεγάλο και απαρηγόρητο γιατί», προσθέτει ο ίδιος.

«Όλα ξεκίνησαν από ειλεό και κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά»

«Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά- θύμα ιατρικής αμέλειας;.. ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης», ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook o Γρηγόρης Ψαριανός.

Η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου, σχολίασε: «Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα».

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, είπε: «Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...