Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου – Τα Καλύτερα Φίλτρα Νερού

Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου – Τα Καλύτερα Φίλτρα Νερού

Τα φίλτρα νερού αποτελούν την πιο εγγυημένη λύση για καθαρό πόσιμο νερό. Μέσα από ένα συνδυασμό φίλτρων, μπορούν ν’ απομακρύνουν τις βλαβερές χημικές ουσίες από το νερό της βρύσης, όπως είναι το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα και πολλά άλλα χημικά. 

Παρόλο που υπάρχουν πολλές κατηγορίες φίλτρων, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου αποτελούν ίσως τον τύπο που προτιμούν οι περισσότεροι. Σ’ αυτό το άρθρο θα μάθετε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε πριν προμηθευτείτε ένα τέτοιο σύστημα για το σπίτι. Έτσι θα είστε πλήρως ενήμεροι πριν αποκτήσετε το δικό σας πιστοποιημένο φίλτρο άνω πάγκου.

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Όπως καταλαβαίνετε από τ’ όνομά τους, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου μπαίνουν πάνω στον πάγκο της κουζίνας, δίπλα από τη βρύση. Οι συσκευές αυτές κουμπώνουν στη βρύση του νεροχύτη σας με ένα ρακορ κι έτσι το νερό μπορεί να περάσει από το φίλτρο. Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή έχετε την ελευθερία ν’ αλλάξετε τη ροή και να χρησιμοποιήσετε το αφιλτράριστο νερό για να επιμηκύνετε το χρόνο ζωής του φίλτρου. Έτσι, δε σπαταλάτε το καθαρό νερό για το πλύσιμο των πιάτων.

Στην αγροά θα βρείτε συσκευές, που χρησιμοποιούν φίλτρο ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα 850 γραμμαρίων με πολλαπλές ειδικές μεμβράνες Ultipor και N66 με ειδική επεξεργασία ώστε να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μ’ αυτό το πιστοποιημένο σύστημα καθαρισμού, μπορείτε να καταναλώνετε το νερό άφοβα.

Τα Πλεονεκτήματα των Φίλτρων Άνω Πάγκου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έχουν κάνει τα φίλτρα νερού άνω πάγκου τόσο δημοφιλή. Αρχικά, αυτά τα συστήματα καθαρισμού του νερού δεν απαιτούν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις για την εγκατάσταση και τη συντήρησή τους.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των φίλτρων άνω πάγκου είναι η φορητότητα τους. Έτσι, μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε όπου το χρειάζεστε, όπως για παράδειγμα στο εξοχικό σας ή στις διακοπές σας. 

Συμβουλές για να Επιλέξετε το Καλύτερο Φίλτρο Άνω Πάγκου

#1 Προτιμήστε τα Πιστοποιημένα Φίλτρα Άνω Πάγκου

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά φίλτρα άνω πάγκου που υπόσχονται ν’ αφαιρέσουν όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό της βρύσης. Ωστόσο, για να έχετε εγγυημένα καθαρό νερό, θα ήταν καλό να προτιμήσετε πιστοποιημένες συσκευές. Η εγγύηση από μεγάλους, παγκόσμιους οργανισμούς είναι μια απόδειξη για την ποιότητα της συσκευής που έχετε προμηθευτεί.

#2 Μάθετε τις Απαιτήσεις της Περιοχής σας

Πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός φίλτρου νερού, πρέπει να έχετε ενημερωθεί σχετικά με τις ουσίες που βρίσκονται στο νερό της βρύσης. Κάθε περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητές της, κι έτσι ενδέχεται να χρειαστείτε πιο εξειδικευμένα φίλτρα.

#3 Ενημερωθείτε για τ’ Ανταλλακτικά τους

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι ανταλλακτικά παίρνει το σύστημα που σκέφτεστε να προμηθευτείτε. Ενδεικτικά, μάθετε από που μπορείτε να βρίσκετε τ’ ανταλλακτικά, πόσο στοιχίζουν και τι επιλογές έχετε.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Τα φίλτρα νερού καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για το φιλτράρισμα του νερού της βρύσης. Μπορείτε είτε να επιδιώξετε να εγκαταστήσετε φίλτρα νερού άνω πάγκου είτε ψύκτες νερού με φίλτρο, που αμφότερα είναι ιδανικά είτε για το σπίτι, το εξοχικό ή ακόμα και για την επιχείρησή σας. Ένα αξιόπιστο σύστημα καθαρισμού έχει πιστοποιήσεις από διάφορους φορείς και αποτελεί το πιο αξιόπιστο σύστημα καθαρισμού για πόσιμο νερό καθημερινά. Ενδεικτικά, αναζητήσετ συστήματα με πισοτποιήσεις από το NSF Αμερικής, το Ortech International, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Τμήμα Χημείας, την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης από υπουργεία κλπ.

Προμηθευτείτε φίλτρα νερού άνω πάγκου για να προσφέρετε σ’ αυτούς που αγαπάτε την καλύτερη ποιότητα νερού. Το καθαρό, υγιεινό φιλτραρισμένο νερό συνιστά πρόληψη και προστατεύει την υγεία μας. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...