Φαίνεται πως γλιτώνει ο ΔΟΛ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ – ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ – Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Λύση για να σωθεί ο ΔΟΛ φαίνεται πως βρέθηκε, καθώς ο Βασίλης Μουλόπουλος ανέλαβε την εξυγίανση του ιστορικού συγκροτήματος.

Με ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μουλόπουλος  απεδέχθη πρόταση της διοίκησης  «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ».

Ο Βασίλης Μουλόπουλος είχε διατελέσει επί πολλά χρόνια διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα το «Βήμα», που ανήκει στον ΔΟΛ, στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αυγής.

Η ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...